Τρία από τα διασημότερα μοντέλα μας συστήνουν τους συντρόφους τους

Οι καλοκαιρινοί έρωτες που έγιναν σχέσεις ζωής

Τρία από τα διασημότερα μοντέλα μας συστήνουν τους συντρόφους τους
Τρεις από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο, η Allesandra Ambrosio, η Karolina Kurkova και η Aniah Rumbik, φωτογραφήθηκαν παρέα με τους συντρόφους τους για λογαριασμό μεγάλου γυναικείου περιοδικού.

Το τεύχος του περιοδικού για τον Ιούνιο μήνα είναι αφιερωμένο στους καλοκαιρινούς έρωτες και τα τρία διάσημα ζευγάρια φωτογραφήθηκαν για να δείξουν πως οι έρωτες του καλοκαιριού μπορεί να γίνουν σχέσεις ζωής.

Τα διάσημα top models, πόζαραν όλο χάρη νάζι και αισθησιασμό μπροστά στο φωτογραφικό φακό, με τα ταίρια τους αγκαλιά, μιας και καμία από τις τρεις τους δεν είναι διαθέσιμη.

Η Βραζιλιάνα καλλονή Allessandra Ambrosio, μας σύστησε το σύντροφο της Jamie Mazur. Το μοντέλο μοιράζεται πολλά χρόνια έρωτα με τον αμερικανό επιχειρηματία με τον οποίο έχουν αποκτήσει και μια κορούλα, αλλά δεν έχουν παντρευτεί. Ποιο είναι το αφροδισιακό της σχέσης τους; Οι εμφανίσεις της με τα φτερά αγγέλου στα show εσωρούχων της "Victoria’s Secret".

Αγκαλιά με τον «έρωτα» της φωτογραφήθηκε και η Τσέχα καλλονή Karolina Kurkova, η οποία εδώ και 1,5 χρόνο έχει γίνει μανούλα από τον σύντροφο της Archie Drury, κάτι το οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Την… διαφορά έκανε η Πολωνέζα Aniah Rubik, που είναι η μοναδική η οποία μοιράζεται τη ζωή της με συνάδελφο της. Πρόκειται για τον Sasha Knezevic, που είναι και αυτός επιτυχημένο μοντέλο. Οι δυο τους, σπάνια συνεργάζονται για διαφημιστικές καμπάνιες και ακόμη σπανιότερα φωτογραφίζονται όχι για να προβάλουν ρούχα η αρώματα αλλά τον έρωτα τους.

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top