Μαυροσκούφης-τυφεκιοφόρος ο Λέων Πατίτσας!

Παραμένει Αυλώνα για να τον επισκέπτεται και η Μαριέττα

Με την ειδικότητα του τυφεκιοφόρου θα υηρετήσει τη θητεία του ως μαυροσκούφης ο Λέων Πατίτσας. Ο σύζυγος της Μαριέττας Χρουσαλά, δεν θα πάρει μετάθεση και θα παραμείνει στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα μέχρι να απολυθεί.

Ο εφοπλιστής-μαυροσκούφης, δηλώνει μόνιμος κάτοικος Εξωτερικού γι΄αυτό και θα υπηρετήσει τρίμηνο, παρά την αρχική διχογνωμία που τον ήθελε να υπηρετεί 6 μήνες.

Θα τη γλυτώσει και η σύζυγος Μαριέττα πο�� δεν θα χρειάζεται να τρέχει σε Λήμνους και΄Έβρους για να τον δει. Θα τον επισκέπτεται στον Αυλώνα, όπως έκανε και στην ορκωμοσία του, μαζί με τη μητέρα της και την πεθερά της.

Λόγω μάλιστα της τρίμηνης παραμονής του που είναι και απόλυτα νόμιμη- μιας και όσοι υπηρετούν τρίμηνο δεν παίρνουν μετάθεση στα βουνά και στα… λαγκάδια-, ο Λέων θα αναλάβει την απλή και τυπική ειδικότητα του τυφεκιοφόρου.

Άλλωστε για τρεις όλους και όλους μήνες θητεία δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε οδηγός άρματος, ούτε πυροβολητής.

Αν τώρα τον δείτε σε λίγες μέρες σε κάποιο γραφείο, μην εκπλαγείτε. Η ειδικότητα του τυφεκιοφόρου, είναι αρκετά...ευέλικτη !

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top