Γιατί συγκινήθηκε η Ναταλία Γερμανού;

Δείτε τι είδε και τα… «έμπηξε»!

Γιατί συγκινήθηκε η Ναταλία Γερμανού;
Στροφή… 180 μοιρών φαίνεται πως έχει κάνει η Ναταλία Γερμανού. Από το «ελεύθερο πουλί» που την είχαμε συνηθίσει, η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει αρχίσει και ακούει καμπανάκια για γάμο και τα τοιαύτα!

Τις τελευταίες εβδομάδες, στέλνει… «σήματα» και όποιος τα’ πιασε! Σήμερα για παράδειγμα, με αφορμή ένα video για μια πολύ πρωτότυπη πρόταση γάμου που έκανε ένας νεαρός στην κοπέλα του στην Αμερική, η Ναταλία συγκινήθηκε!

«Παιδιά δεν έχω δει πιο ωραία πρόταση γάμου!» είπε και ΝΑ το δάκρυ κορόμηλο. Μάλιστα δήλωσε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, ότι όποια γυναίκα αντιστεκόταν σε μια τέτοια πρ��ταση θα ήταν για… χαστούκια! «Την χαστουκίζεις αν σου πει “δεν ξέρω…να το σκεφτώ…”! Είναι δυνατόν όταν ο άλλος έχει κάνει αυτό το πράγμα;!».

Δηλαδή εμείς να συμπεράνουμε ότι αν -υποθετικά πάντα- έρθει ο αγαπημένος της –Μάριος Αθανασίου- και της κάνει μια παρόμοια πρόταση γάμου, δεν θα μπορέσει ν΄αντισταθεί;!

Βάζει ιδέες η Ναταλία! Να θυμίσουμε πάντως όπως σας είχαμε γράψει και από το star.gr, ότι στις 30 Απριλίου πάλι μέσα από τον αέρα του «Μες την Καλή Χαρά», είχε πετάξει την «βόμβα» ότι σκέφτεται να… ξαναπαντρευτεί!

«Καμπάνες» ακούμε να χτυπάνε…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top