Στα δικαστήρια για 6 εκατομμύρια ο Μακρόπουλος και η γυναίκα του

Ασφαλιστικά μέτρα και αίτημα για κατάσχεση της περιουσίας

Στα δικαστήρια για 6 εκατομμύρια ο Μακρόπουλος και η γυναίκα του

Τα... λεφτά φαίνεται πως χωρίζουν τον Νίκο Μακρόπουλο και την σύζυγό του έπειτα από 22 χρόνια, εκτός από την 20χρονη παίκτρια του «X Factor» που φέρεται ως το τρίτο πρόσωπο στο γάμο! Οι δύο πλευρές θα βρεθούν στα δικαστήρια στα τέλη Ιουνίου.

Η κόντρα του τραγουδιστή με την 45χρονη σύζυγό του φουντώνει μέρα με την μέρα, μετά και τους ισχυρισμούς της τελευταίας πως έχει αποδείξεις για την εξωσυζυγική του σχέση με την Γιούλη Τάσσου.

«Η εν διαστάσει σύζυγος του κυρίου Μακρόπουλου διεκδικεί τα νόμιμα δικαιώματά της που είναι μια διατροφή και αποκτήματα που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους, καθώς και τη λύση του γάμου», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Star η δικηγόρος της 45χρονης.

Σύμφωνα με την ίδια, η εν διαστάσει σύζυγος ζητά μηνιαία διατροφή 3.000 ευρώ και τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του τραγουδιστή που φτάνει τα 6 εκατομμύρια ευρώ!

«Έχουν αγριέψει οι εποχές... Ο καθένας ζητάει διάφορα», σχολιάζουν πηγές από το περιβάλλον του Νίκου Μακρόπουλου, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά πως είχε ερωτική σχέση με την 20χρονη.

Σύμφωνα με την πλευρά της συζύγου, ο τραγουδιστής παίρνει 10.000 ευρώ νυχτοκάματο και από τις εμφανίσεις του βγάζει κάθε μήνα 100.000 ευρώ, ενώ μαζί απέκτησαν μεγάλη ακίνητη περιουσία.

Μεταξύ των ακινήτων που αποκτήθηκαν κατά τον έγγαμο βίο είναι και ένα εξοχικό, στο οποίο η 45χρονη υποστηρίζει πως ο Νίκος Μακρόπουλος και η Γιούλη Τάσσου «έχτισαν» την ερωτική τους φωλιά...

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top