Ελένη: «ο σύντροφός μου μπορεί να δει στριπτίζ μόνο εκτός συνόρων»

Αποκαλυπτικός διάλογος με την Μαρία Κορινθίου

Ελένη: «ο σύντροφός μου μπορεί να δει στριπτίζ μόνο εκτός συνόρων»

Σπαρταριστό διάλογο για το στριπτίζ με την Μαρία Κορινθίου είχε η Ελένη Μενεγάκη, που δήλωσε ότι θα ζήλευε αν ο σύντροφός της πήγαινε σε τέτοιο σόου και θα το παρέβλεπε μόνο αν ήταν... σε άλλη χώρα! Ο αισθησιακός χορός είχε την τιμητική του σήμερα στον «Καφέ», αφού εκτός από την ηθοποιό που θα υποδυθεί την στριπτιζέζ, η εκπομπή είχε pole dancing στην ενότητα της γυμναστικής.

«Στην παγωμένη Παταγονία ��α έλεγα εντάξει, εκτός συνόρων να πάει κανείς να δει ένα χορευτικό δεν πειράζει. Αλλά εντός των συνόρων... θα με πείραζε», είπε η Ελένη και ξεκαθάρισε την θέση της. Ακούς Ματέο; Αισθησιακά θεάματα απαγορεύονται δια ροπάλου στην Ελλάδα - για να δεις σέξι χορεύτριες μόνο στο Εξωτερικό!

Κανένα «παραθυράκι» δεν αφήνει η Μαρία Κορινθίου, που δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα ζήλευε αν ο Γιάννης Αϊβάζης πήγαινε σε τέτοιο σόου. «Αν είναι ελεύθερος ok... Δεν το συζητώ να πάει ένας παντρεμένος! Είμαι κάθετα εναντίον να πάει! Θα του κόψω τα πόδια», πρόσθεσε η ηθοποιός και παραδέχθηκε ότι ζηλεύει.

«Αυτή είναι χειρότερη απ’ ότι εγώ», σχολίασε η Ελένη, που εμφανίστηκε πιο... ελαστική: «κανονικά, θα έπρεπε να το βλέπουμε και ως αστείο. Εγώ έτσι θα το έβλεπα, σαν αστείο. Αλλά μπορεί και να ζήλευα κιόλας. Δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η οικοδέσποινα του «Καφέ» δεν παρέλειψε να βάλει και... προϋποθέσεις στον καλό της, σε περίπτωση που θέλει να πάει να δει καλλίγραμμες χορεύτριες. «Αν αλλάξει χώρα, π.χ. πάει στην παγωμένη Παταγονία, δεν είναι και τόσο κακό. Είναι γεωγραφικό και ψυχολογικό το θέμα», είπε η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της την χαρακτήρισαν... υποκρίτρια!

Τυχαίο ή όχι, το στριπτίζ έκανε ξανά την εμφάνισή του στην σημερινή εκπομπή, αφού στην ενότητα της γυμναστικής μια χορεύτρια και ένας personal trainer ανέλαβαν να μας δείξουν πως ο χορός στον στύλο μπορεί να μας χαρίσει το σώμα που ονειρευόμαστε...

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top