Παρέλαση επωνύμων στα εγκαίνια της Τζένης Μπαλατσινού

Μήνυμα «Ελπίδας»-Δείτε τι είπαν

Παρέλαση επωνύμων στα εγκαίνια της Τζένης Μπαλατσινού
Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια του καταστήματος «Beautyworks» τηςΤζένης Μπαλατσινού στη Γλυφάδα.

Ναταλία Γερμανού, Έλλη Κοκκίνου, Κατερίνα Στικούδη, Μαρία Σταματέρη, Νίνα Λοτσάρη, Σπύρος Σούλης,Γιάννης Λάτσιος, Τρύφωνας Σαμαράς και Γρηγόρης Αρναούτογλου, ήταν μερικοί μόνο από τους εκπροσώπους της showbiz που παρευρέθησαν για φιλανθρωπικό σκοπό στα εγκαίνια, μιας και μέρος των χθεσινών εσόδων θα διατεθεί στο Σύλλογο «Ελπίδα».

Την χαρά και την ικανοποίηση της για το εγχείρημα εξέφρασε η Τζένη Μπαλατσινού που όπως είπε «είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, που γίνεται η τρίτη εβδομάδα αγάπης στο “Beautyworks”. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που υποστηρίζουμε το Σύλλογο “Ελπίδα”, πιστεύω ότι το έργο που κάνει η κυρία Βαρδινογιάννη είναι ίσως το πιο σημαντικό που γίνεται στην Ελλάδα, γι΄αυτό και όσο μπορούμε ο καθένας με τον τρόπο του πρέπει να βοηθάμε τα παιδιά και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Όπως είναι φυσικό, από την εκδήλωση βγήκαν και πολλές ειδήσεις! «Καθημερινά κάνω θυσίες για τη διατροφή μου. Σχεδόν καθημερινά κάνω διατροφή επί πόσα χρόνια», αποκάλυψε η Έλλη Κοκκίνου.

Μονίμως σε δίαιτα και η Κατερίνα Στικούδη η οποία είπε ότι «δεν τρώω αυτά που θέλω. Είμαι μονίμως σε μια δίαιτα. Δεν θα συνεχίσει το “Mega Star” και θα σας αποχαιρετήσουμε το Σάββατο που μας έρχεται μέσα από την εκπομπή». Κατά τη γνώμη της άλλωστε, «οι παρουσιαστές είναι αναλώσιμοι. Επικεντρώνομαι στα δισκογραφικά μου αλλά θα με δείτε να παρουσιάζω και κάτι».

Η Ναταλία Γερμανού από την άλλη, αποκάλυψε ότι έχει όλη την καλή διάθεση να παρουσιάζει και του χρόνου το “Μες την Καλή Χαρά”: «δεν έχουν γίνει τελικές συζητήσεις αλλά η διάθεση είναι καλή και από τις δυο πλευρές να συνεχίσουμε πρώτα ο θεός και του χρόνου. Θέλω να πιστεύω με την ίδια σύσταση. Ομάδα που πάει καλά δεν την αλλάζεις. Ήταν η καλύτερη μας χρονιά».

Ο Τρύφωνας Σαμαράς τέλος, έδωσε την απάντηση του σε όσους λένε ότι παίζει ρόλο στο “Dancing With the Stars”: «Όποιος νομίζει ότι κοροϊδεύω, ας έρθει να χορέψει!» είπε και αποκάλυψε ότι προσέχει πολύ τον εαυτό του βάζοντας κρέμα προσώπου και ματιών κάθε φορά που ξεβάφεται από τα live του show.

Δείτε τι έγινε στα χθεσινά εγκαίνια…

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top