Μενεγάκη: «Δεν υπάρχουν και πολλές “Ελένες”!!!»

Σε ποιον έκανε σκηνή ζηλοτυπίας;

Μενεγάκη: «Δεν υπάρχουν και πολλές  “Ελένες”!!!»
«Ελένη είναι μόνο μια!» Αυτό είπε εμμέσως πλην σαφώς η Ελένη Μενεγάκη στον πολύ καλό φίλο και στενό της συνεργάτη Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Με αφορμή της δεκαπενθήμερη απουσία του καθώς είχε πάει στο Φεστιβάλ των Καννών, η Ελένη δεν άντεξε και τον άρχισε στα… παράπονα! Όχι που θα τον άφηνε. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο τον είχε, και με το που έπεσε το σήμα της εκπομπής τον… «τίμησε» δεόντως!

«Και λέω με σκέφτηκε αυτό το αγόρι, που θα κάνω κάνα μήνα να ξεπεράσω το σοκ της αδιαφορίας του το δεκαπενθήμερο στις Κάννες», είπε στην αρχή της εκπομπής της.

Τι βραχιολάκι της έφερε δώρο με το όνομα της, τι μες το χαμόγελο ήταν ο Κουτσογιαννόπουλος, ΤΙΠΟΤΑ η Ελένη, που του έκανε ΚΑΙ σκηνή ζηλοτυπίας!

«Μου έφερε ένα Helen(βραχιολάκι) εκεί, ποιος ξέρει τώρα μπορεί να γνώρισε και καμία άλλη Helen εκεί», είπε όλο νάζι.

Και συνέχισε: «… Εεε… θα βρήκε καμιά Helen για συνέντευξη, αλλά δεν υπάρχουν και πολλές Helen για συνέντευξη! Δηλαδή στο χώρο του Hollywood δεν μου έρχεται καμία!»

Μα τι συμβαίνει πια ανάμεσα τους; στην αρχή της εβδομάδας του έκανε ΠΑΛΙ σκηνή ζηλοτυπίας για το ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ, όπως σας είχαμε γράψει και στο star.gr. Τότε βέβαια ήταν χείμαρρος! Μέχρι και το ότι την έχει στην "καψούρα" του είχε πει και τον ρωτούσε τι της κάνει και δεν μπορεί να του κρατήσει κακία. Σήμερα το πήγε αλλιώς. Αρκέστηκε να του υποδείξει ότι κοινώς... "'όπου κι αν πας... ο, τι κι αν λες... εμένα θες!" γιατί είπαμε... "Ελένη είναι μόνο μια!"...

Όχι άμα θέλει τώρα ο Κουτσογιαννόπουλος, ας κάνει πως ξεμυτάει ξανά από τον «Καφέ με την Ελένη»…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top