Κώστας Μαρτάκης: «έχω τελειώσει πολλές σχέσεις λόγω ζήλιας»

Το φλερτ και ο… «έρωτας» με την παρτενέρ του!

Κώστας Μαρτάκης: «έχω τελειώσει πολλές σχέσεις λόγω ζήλιας»
Ο Κώστας Μαρτάκης δυο πράγματα δεν αντέχει: την καταπίεση και τη ζήλια. «Δεν είμαι άνθρωπος που δίνει δικαιώματα και όταν αποφασίσω να είμαι σε μια σχέση, δεν θα παίξω και δεν θα φλερτάρω γενικά. Είμαι καθαρά μονογαμικός άνθρωπος και η ζήλια με “πνίγει”. Έχω τελειώσει πολλές σχέσεις λόγω ζήλιας».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτει ότι δεν την κρύβει, απλά «μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάτι τόσο δυνατό ώστε να είμαι σε θέση να το δημοσιοποιήσω. Οι διάφορες περιπέτειες που έχω κατά καιρούς, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να βγαίνουν προς τα έξω».
Όσο για το αν τον έχουν απορρίψει γυναίκες; «Φυσικά και με έχουν απορρίψει. Όπως έχει συμβεί σε πολύ κόσμο. Δεν έχω κατέβει από τον Άρη! Φλερτάρω με τον τρόπο μου όμως», λέει στο περιοδικό "Hello".

Τέλος, δεν παρέλειψε για ακόμα μια φορά να εκφράσει το θαυμασμό του στην παρτενέρ του στο «Dancing», Μαρία Αντιμισάρη: «είναι πολύ ερωτεύσιμη και έχει πολλά από τα στοιχεία που θα ήθελα να διαθέτει η κοπέλα μου. Αν δεν βρισκόταν σε σχέση, δεν σας κρύβω ότι θα την φλέρταρα!»

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top