Αυτή είναι η 20χρονη που φέρεται να διέλυσε το γάμο του Μακρόπουλου

Στα δικαστήρια στα τέλη Ιουνίου οι δύο πλευρές

Αυτή είναι η 20χρονη που φέρεται να διέλυσε το γάμο του Μακρόπουλου

Η 20χρονη τραγουδίστρια Γιούλη Τάσσου, που γνωρίσαμε μέσα από το «X Factor» το 2009, φέρεται ως το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Νίκου Μακρόπουλου, ο οποίος χωρίζει μετά από 22 χρόνια γάμου. Κι ενώ ο τραγουδιστής αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει εξωσυζυγική σχέση, η εν διαστάσει σύζυγός του επιμένει και υποστηρίζει πως έχει αποδείξεις!

«Έχουν αναρτηθεί και φωτογραφιες στο παρελθόν από μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία, βέβαια, εγώ τα βρήκα τώρα... Μπόρεσα και βρήκα στοιχεία... έχουν αναρτηθεί σε sites για περιστατικά που έχουν γίνει στην Κύπρο με τη συγκεκριμένη κυρία», είπε στο Star η δικηγόρος της 45χρονης.

Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε η εν διαστάσει σύζυγος, ο τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει στον 19χρονο γιό τους ότι διατηρεί δεσμό με την λεγόμενη «Ποκαχόντας» από το talent show.

«Έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι της, όταν το έμαθε και -μάλιστα- δεν της το είπε ο γιος της, αλλά άτομο της οικογενείας του συζύγου της που προφανώς νόμιζε ότι το είχε μάθει», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Νίκος Μαρκόπουλος και Γιούλη Τάσσου έχουν συνεργαστεί σε νυχτερινά κέντρα, ενώ έχουν ��υκλοφορήσει και ντουέτο, υπό τον τίτλο «Στην Φωτιά Του Χωρισμού».

«Η δική μου πελάτισσα επέλεξε να χωρίσουν, η άποψη του κυρίου Μακρόπουλου ήταν να συνεχιστεί η έγγαμος συμβίωση», είπε η δικηγόρος της συζύγου στο Star.

Όπως υποστηρίζει η 45χρονη στην αγωγής της, εδώ και 5 χρόνια λόγω της δουλειάς του, έβλεπε τον Νίκο Μακρόπουλο μία φορά την εβδομάδα και ζητάει διατροφή 3.000 ευρώ τον μήνα.

Το περιβάλλον του τραγουδιστή διαψεύδει κατηγορηματικά την εξωσυζυγική σχέση, ενώ οι δύο πλευρές θα συναντηθούν στα δικαστήρια στα τέλη Ιουνίου, οπότε και θα συζητηθεί η συντηρητική κατάσχεση περιουσίας που έχει ζητήσει η πρώην σύζυγος.

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top