«Εάν άλλαζα κάτι στην ζωή μου, αυτό θα ήταν οι... σύντροφοί μου!»

Σε ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια ανήκει η δήλωση;

«Εάν άλλαζα κάτι στην ζωή μου, αυτό θα ήταν οι... σύντροφοί μου!»

Θεωρείται αν όχι η πιο διάσημη, μία από τις πλέον διάσημες τραγουδίστριες στον κόσμο. Από το 1988 που ηχογράφησε το πρώτο της cdτο 1988, μετρά πολλές και τεράστιες επιτυχίες. Παρ’όλα αυτά, η Cesaria Evora αποκαλύπτει ότι στον έρωτα ήταν άτυχη.

«Σε όλη μου την ζωή, δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα τυχερή στον έρωτα. Δεν μπόρεσα να βρω τον κατάλληλο άντρα για μένα. Εχω κάνει τρία παιδιά με τρεις διαφορετικούς άντρες. Τι να σκεφτεί κανείς για αυτό; Δυστυχώς μπορώ να πω πως ήμουν άτυχη», δήλωσε.

Με αφοπλιστικά ειλικρίνεια, η Cesaria Evora απαντά τί θα άλλαζε στην ζωή της εάν είχε την δυνατότητα. «Θα άλλαζα τους πρώην συντρόφους μου, για παράδειγμα. Θα επέλεγα έναν άλλον άντρα. Θα άλλαζα άσχημα πράγματα που έκανα και που δεν θα έπρεπε να έχω κάνει. Τόσα πολλά πράγματα… δυστυχώς ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω».

Μόνο καλά λόγια έχει να πει για τις συνεργασίες της με την Δήμητρα Γαλάνη και την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Η αδυναμία της είναι το φαγητό και το πάθος της η μουσική. Εάν έπρεπε να χαρακτηρίσει με μια λέξη την ζωή της, αυτή θα ήταν «ρομαντική». (Πηγή: ΕΓΩ Weekly)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top