«Αυτούς που λένε ότι η σχέση μου είναι κόλπο, τους λυπάμαι»

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε μια συνέντευξη-έκπληξη

Είναι η πρώτη φορά που η Ζέτα Μακρυπούλια απαντά και μάλιστα με τέτοιο τρόπο σε όσους υποστηρίζουν ότι η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι επικοινωνιακό κόλπο. «Λυπάμαι πραγματικά όλους αυτούς τους ανθρώπους. Τους λυπάμαι γιατί σίγουρα κάτι έχει πάει πολύ στραβά στην ζωή τους. Σίγουρα τους λείπει κάτι βασικό που ��σως είναι η αγάπη γιατί διαφορετικά δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλο λόγο ώστε κάποιος να σκεφτεί αλλά και να διατυπώσει δημόσια έναν τέτοιο ισχυρισμό. Δεν μπορούν να νιώσουν τίποτα πέρα από αρνητικά συναισθήματα. Πραγματικά είναι πολύ κρίμα να ζεις έτσι. Αυτό που κάνω είναι να τους αγνοώ. Τόσα προβλήματα έχουν, γιατί να τους φορτώσω κι εγώ άλλο ένα;»

Αρκετά μεγάλο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε η Ζέτα αφορά την αντιμετώπισή της από τα Μέσα, από την ημέρα που ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο του θεάματος, μέχρι σήμερα. «Αναμφίβολα το επάγγελμά μας εμπεριέχει την έκθεση στην δημοσιότητα. Είναι μέρος της δουλειάς μας να ασχολούνται τα media με την επαγγελματική μας ζωή, αλλά και να θέλουν να μάθουν και κάτι παραπάνω για τα προσωπικά μας. Είναι θεμιτό και κατανοητό μέχρι εκεί που δεν σε προσβάλλει και δεν καταπατά την προσωπική σου ζωή όλο αυτό. Όσον αφορά στην συγκεκριμένη ερώτηση, θεωρώ πως ήταν μια υπερβολική αντίδραση κάποιων ανθρώπων που ασχολούνται με τα media, που από την μία κάνουν την δουλειά τους, από την άλλη όμως θεωρώ πως δόθηκε αδίκως μεγάλη έκταση στο θέμα αυτό. Είναι η υπερβολή που επικρατεί στον χώρο αυτό μερικές φορές», αναφέρει, ενώ απαντά και σε ερώτηση σχετικά με τα συγγενικά της πρόσωπα, τα οποία έχουν «πολιορκηθεί» πολλές φορές από δημοσιογράφους και παπαράτσι. «Αυτό το γεγονός ήταν από τα ακραία. Μπορώ και έχω μάθει αναγκαστικά να δέχομαι κριτική, σχόλια παπαράτσι, αδιακρισίες, προσβολές, αλλά όλα αυτά εγώ, η Ζέτα. Όταν όμως πλησιάζουν τους δικούς μου ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα τί τους περιμένει, εκεί αντιδρώ. Εμένα μπορούν να μου κάνουν ό,τι θέλουν, είμαι μαθημένη, αλλά δεν επιτρέπω να εκμεταλλεύονται τους δικούς μου».

Δηλώνει ηθοποιός και θεωρεί ότι τα σχόλια για τα κιλά της είναι απλά μια μόδα της εποχής που κάποια στιγμή θα περάσει. Όταν η κουβέντα φθάνει στον αγαπημένο της, η Ζέτα δεν κρύβει τί ήταν αυτό που την γοήτευσε στον Μιχάλη, ο οποίος όπως λέει την «ξεκλείδωσε» και την έκανε πιο «ανοικτή». Πέρα από αυτό; «Είχε τον τρόπο να κάνει την σκέψη μου να είναι όλη την μέρα μόνο σε εκείνον!»

«Κάποια στιγμή τα επόμενα χρόνια θα ήθελα να χτυπήσει αυτό το καμπανάκι μου και να κάνω παιδιά», αποκαλύπτει η Ζέτα, απαντώντας εάν θέλει να κάνει παιδί. Οσο για το εάν άλλαζε κάτι στην εξωτερική της εμφάνιση σε περίπτωση που της το ζητούσε ο αγαπημένος της; «Κάτι στην εξωτερική μου εμφάνιση δεν φαντάζομαι ότι θα μου ζητούσε ποτέ να αλλάξω. Τώρα, αν μου ζητούσε να αλλάξω κάποια συνήθεια ή κάποιο χαρα��τηριστικό θα έπραττα ανάλογα με το τί. Σίγουρα θα προσπαθούσα να δω τί τον ενοχλεί ακριβώς, πόσο τον ενοχλεί και εάν ήταν κάτι που πραγματικά δημιουργεί πρόβλημα. Ναι, θα έκανα ό,τι μπορούσα για να το αλλάξω».

Η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars δεν κρύβει την χαρά της που κάθε Κυριακή εκτελεί έναν διαφορετικό ρόλο και αλλάζει στιλ. Θα έπαιρνε μέρος ως… υποψήφια; «Αν είχα τον χρόνο που απαιτείται, μπορεί να το έκανα, ναι!», λέει, προσθέτοντας ότι είναι νωρίς για συζητήσεις περί συνέχισης του σόου. Ποιο θα ήθελε να είναι το επόμενό της βήμα; «Θα ήθελα να κάνω μια ωραία ταινία στον κινηματογράφο! Αυτό το ξέρω σίγουρα». (Πηγή: Celebrity)

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top