«Ποιος καλλιτέχνης μου είπε ότι θα πήγαινε άνετα με τον...Ράσελ Κρόου»

Πού δούλευε ο Θέμης Γεωργαντάς όταν ήταν μικρός;

«Ποιος καλλιτέχνης μου είπε ότι θα πήγαινε άνετα με τον...Ράσελ Κρόου»

Παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, ο Θέμης Γεωργαντάς έχει πάρει συνεντεύξεις από τους περισσότερους καλλιτέχνες της εγχώριας σοουμπιζ. Θυμάται μάλιστα πολύ έντονα την πρώτη του μεγάλη εμπειρία στον χώρο της δουλειάς του. «Η πρώτη μου συνέντευξη ήταν με έναν πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη που θα συναντούσα στα γραφεία της δισκογραφικής του εταιρείας. Επρόκειτο για τον Σάκη Ρουβά, που είχε μόλις κυκλοφορήσει τότε το πρώτο του cd, το οποίο θεωρώ και γούρι μου. Μάλιστα, την ώρα που μιλούσαμε, έτυχε να μπει στο γραφείο η Αλκηστις Πρωτοψάλτη και κόντεψα να λιποθυμήσω».

Εξίσου μεγάλη και ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση του έκανε η συνεργασία του με τον Ρόμπι Γουίλιαμς, τον οποίο έχει συναντήσει τρεις φορές και που του έχει πει την περίφημη ατάκα: «Είμαι straight, αλλά με τον Ράσελ Κρόου θα πήγαινα σε δευτερόλεπτα!»

Έχει κάνει ελάχιστους φίλους από την δουλειά. Ένας από αυτούς είναι και ο Αντώνης Ρέμος: «Έχει αποδείξει στα δύσκολα ότι είναι εκεί για μένα. Είναι από τους ανθρώπους που αν τον πάρεις και του πεις έχω πρόβλημα, θα γίνει χαλί να τον πατήσεις».

Το ειδύλλιο του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια ξεκίνησε κυριολεκτικά μπροστά τα μάτια του, στην σκηνή της 7ης τελετής απονομής των βραβείων MAD, όπου βρισκόταν και ο ίδιος: «Αυτό που ��υμάμαι είναι ότι η Ζέτα είχε φρικτό άγχος, γιατί θα έπρεπε να τραγουδήσει και φοβόταν ότι δεν θα τα καταφέρει. Λίγο πριν βγει στην σκηνή, λοιπόν, προσπάθησα να της χαμογελάσω και να της πω καλή επιτυχία κι αυτή άρχισε να μου φωνάζει: Φύγε φύγε, φύγε! Δεν μπορώ! Δεν φαντάζομαι λοιπόν ότι έγινε κάτι εκείνη την στιγμή μέσα στο άγχος και τον πανικό. Η λεπτομέρεια που ίσως δεν πρόσεξε κανείς είναι ότι η εμφάνιση της Ζέτας ήταν προτελευταία και αμέσως μετά έβγαινε ο Χατζηγιάννης που έκανε φινάλε με το Καλοκαίρι μου».

Δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι, όπως οι περισσότεροι, έχει δεχτεί και εκείνος μείωση μισθού: «Εννοείται ότι κι εγώ δέχτηκα μείωση και όπως ακούω, δεν νομίζω ότι υπάρχει παρουσιαστής που δεν την έχει υποστεί και αν το έχει καταφέρει, μαγκιά του! Το θεωρώ αυτονόητο πια για τους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες, γιατί ακόμα και κάποιος που μπορεί να μην είναι κεντρικός παρουσιαστής αμείβεται πολύ καλύτερα από έναν απλό υπάλληλο», λέει, ενώ μιλά και για την δουλειά που έκανε σε μικρότερη ηλικία:

«Όταν ήμουν πιτσιρικάς δούλευα τα καλοκαίρια σε έναν φούρνο που βρισκόταν κοντά στο εξοχικό μου στο Μεγάλο Πεύκο. Ευτυχώς δεν με είχαν να φουρνίζω γιατί αν με είχαν να ψήνω τα ψωμιά θα είχαμε καταστραφεί όλοι! Ήμουν όμως στο ταμείο κάθε σαββατοκύριακο και ξυπνούσα στις πέντε το πρωί για να βλέπω όλους μου τους φίλους να παίρνουν τις τυρόπιτες και να πηγαίνουν στην παραλία και να ζηλεύω. Δεν χρειάστηκε να κάνω κάποια άλλη δουλειά γιατί αμέσως μετά το σχολείο γράφτηκα στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και ενώ σπούδαζα, έπιασα δουλειά στο περιοδικό Ποπ Κορν». (Πηγή: ΟΚ)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top