Δείτε το προσκλητήριο για τον γάμο του Αλβέρτου του Μονακό

Με… dress code, στις 3 Ιουλίου, η θρησκευτική τελετή

Δείτε το προσκλητήριο για τον γάμο του Αλβέρτου του Μονακό

Αν δεν χορτάσατε με τον πριγκιπικό γάμο του William και της Catherine, σε λίγες μέρες έρχεται κι άλλος: στις 3 Ιουλίου ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό θα παντρευτεί την Σαρλίν Γουΐστοκ, με τους εορτασμούς να διαρκούν 5 ημέρες!

Στο προσκλητήριο που έφερε στην δημοσιότητα το «Super Star» και ήδη έχει αποσταλεί στους περίπου 4.000 καλεσμένους, ο Αλβέρτος καλεί στην Αυλή των Τιμών στο παλάτι του πριγκιπάτου, χοροστατούντος του Αρχιεπισ��όπου του Μονακό Μονσενιόρ Μπερνάρ Μπάρσι.

Μάλιστα, καθορίζεται και το τι πρέπει να φορούν οι καλεσμένοι, με το καπέλο να είναι υποχρεωτικό για τις κυρίες, όπως και το κουστούμι για τους κυρίους!

Μετά την τελετή, το ζευγάρι θα κάνει βόλτα με αυτοκίνητο και θα χαιρετίσει τους κατοίκους του Μονακό. Ακολούθως, θα κάνει μια στάση στην εκκλησία Sainte Devote όπου η Σαρλίν θα αφιερώσει τη νυφική ανθοδέσμη.

Μία ημέρα νωρίτερα θα γίνει ο πολιτικός γάμος του πρίγκιπα και της καλής του, σε στενό οικογενειακό κύκλο, στην αίθουσα του θρόνου του παλατιού των Γκριμάλντι, με τον υπουργό Διακιοσύνης να προΐσταται της τελετής.

Όπως είπε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη ο υπουργός Τουρισμού του πριγκιπάτου, τις ημέρες αυτές το Μοντεκάρλο θα «μεταμορφωθεί» για να υποδεχθεί τους περίπου 200.000 τουρίστες που αναμένονται στο Μονακό για τον πριγκιπικό γάμο. Μεταξύ άλλων, σε επιλεγμένα σημεία της πόλης θα στηθούν γιγαντοοθόνες που θα μεταδίδουν την γαμήλια τελετή, ενώ θα δοθούν συναυλίες και κονσέρτα σε δρόμους και πλατείες!

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top