«Εχω αρχίσει να σκέφτομαι τον γάμο»

Γιατί η Ελεονώρα Μελέτη θέλει να της κάνουν... πρόταση;

«Εχω αρχίσει να σκέφτομαι τον γάμο»

Σε μεγάλα κέφια ήταν το πρωί της Τρίτης η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αποκάλυψε μέχρι και ότι έχει αρχίσει να σκέφτεται τον γάμο! Αλλά από την δική της... οπτική γωνία.

«Έχω αρχίσει να το καλοσκέφτομαι. Τον σκέφτομαι τον γάμο και εγώ τώρα τελευταία», είπε η Ελεονώρα στους συνεργάτες της, τους οποίους λίγο αργότερα ρώτησε εάν είναι υποχρεωτικό κάποια γυναίκα να αποδεχτεί μια πρόταση γάμου. «Εάν σου κάνουν πρόταση γάμου είναι ανάγκη να την αποδεχτείς;», αναρωτήθηκε, μεταξύ σοβαρού και αστείου.

«Και πώς την σκέφτεσαι δηλαδή την πρόταση, να στην κάνουν και να πεις όχι;» της είπαν. «Μένω σταθερή και ελεύθερη μέχρι τον Ιούλιο για να περάσω μόνη του το καλοκαίρι. Το έχω σκεφτεί. Όμως, αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εγώ θέλω να δω εάν θα είναι ευφάνταστη η πρόταση που θα μου κάνουν. Την πρόταση θέλω, δηλαδή, όχι να παντρευτώ», απάντησε η οικοδέσποινα της Πρωινής Μελέτης, προκαλώντας γέλια και πειράγματα από τους υπόλοιπους.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ολοκληρώσει και το πάνελ της, της ξεκίνησε τις ερωτήσεις και τα υπονοούμε��α για το εάν έχει ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πρόσφατα στην προσωπική της ζωή. «Μήπως ορισμένα πράγματα δεν τα έχεις ξεπεράσει;», την ρώτησαν.

«Εάν εννοείτε τον γάμο που έκανα, αυτό ξεπεράστηκε», είπε όλο χιούμορ η Ελεονώρα, ενώ δεν έκρυψε το παράπονό της που της χάλασαν την πλάκα που ήθελε να κάνει στον αέρα. Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top