Ποιος παρουσιαστής θα γίνει μπαμπάς;

«Βάλαμε μπρος και το… πετύχαμε»!

Ποιος παρουσιαστής θα γίνει μπαμπάς;
Μπαμπάς θα γίνει σε λίγους μήνες από τώρα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Ο παρουσιαστής περιμένει πως και πως το γιο του, τον οποίο θα ονομάσει Αλέξανδρο από το όνομα του πατέρα του.

Ο πελαργός αναμένεται τον Οκτώβριο και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης νιώθει πολύ ευτυχισμένος μιας και πρόκειται για το πρώτο του παιδί! «Την περίοδο αυτή που ήμουν πιο χαλαρός με τα επαγγελματικά μου και είχαμε το χρόνο να βάλουμε μπρος και δόξα τω θεώ πετύχαμε», αποκάλυψε στην «Πρωινή Μελέτη».

Σχολιάζοντας τα πρόσωπα της τηλεόρασης, μίλησε για το Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον οποίο παλαιότερα συμπαρουσίαζαν το πρωινό του Mega:

«Ο Γρηγόρης δεν είναι όπως παλιά. Δεν έχει μείνει στο παρασκήνιο, αλλά δεν είναι όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Έκανε πολύ μεγάλη δουλειά και το κοινό τον αγάπησε, αλλά ίσως το τράβηξε παραπάνω το σκοινί με την υπερπροβολή του. Το σύστημα έκαψε τον Γρηγόρη. Δεν κάηκε ο ίδιος».

Σχολιάζοντας το ότι η Ράνια Θρασκιά δεν θα είναι φέτος στο «Elatte», και ότι τη θέση της θα πάρει η Μαίρη Συναντσάκη, αποκάλυψε ότι δεν ξέρει ποια είναι και δεν την έχει γνωρίσει ποτέ, αλλά θεωρεί πολύ καλή τη Ράνια στη δουλειά της.

Όσο για το αν του αρέσει η Νάντια Μπουλέ ως παρουσιαστρια; «Δεν μου αρέσει. Είναι όμως πολύ καλή στο χορό και στον τραγούδι», καθώς θεωρεί ότι παρά τη λαμπερή της εμφάνιση δεν έχει μεταδοτικότητα.

Ίδια η άποψη του και για την Ευγενία Μανωλίδου, που μπορεί όπως λέει να του αρέσει σαν γυναίκα, αλλά όχι και στην παρουσίαση.

Δείτε τι δήλωσε...

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top