Ρουβάς-Ζυγούλη: Φήμες για γάμο στην Ελούντα!

To 1ο μπάνιο τους και η φουσκωμένη κοιλίτσα της Κάτιας

Ρουβάς-Ζυγούλη: Φήμες για γάμο στην Ελούντα!
Στην Ελούντα βρέθηκε η οικογένεια Ρουβά.Σάκης, Κάτια και η μικρή Αναστασία πήγαν στον αγαπημένο τους προορισμό προκειμένου να παρευρεθούν στη βάπτισ�� των παιδιών δυο πολύ αγαπημένων τους φίλων.

Πρώτη στο νησί, έφτασε την Παρασκευή η Ζυγούλη με τη μικρή Αναστασία. Ο Σάκης Ρουβάς έμεινε πίσω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και επισκέφτηκε την οικογένεια και τους φίλους του την Κυριακή.

Όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσαν να μην εκμεταλλευτούν οικογενειακώς το τερπνόν μετά του ωφελίμου και έτσι με σύμμαχο τον καλό καιρό ο Σάκης πήρε τη μικρή Αναστασία το μεσημέρι της Κυριακής και τη βοήθησε να κάνει το πρώτο της μπανάκι.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα περιοδικά «ΟΚ» και «Hello», μπαμπάς και κόρη δεν σταματούσαν να παίζουν μεταξύ τους, με τον Σάκη να είναι ιδιαίτερα προστατευτικός απέναντι στην δυόμισι ετών Αναστασία αλλά και στην Κάτια που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Με εμφανή την φουσκωμένη της κοιλίτσα και με casual διάθεση, Κάτια και Σάκης, έζησαν μερικές χαλαρές και ξένοιαστες στιγμές.

Μετά την εμφάνιση τους αυτή πάντως, όλο και πληθαίνουν οι φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται στην Ελούντα μέσα στον Ιούνιο, μιας και εκεί ήταν που ερωτεύτηκαν παράφορα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, και οι δυο επιθυμούν ο γάμος τους να παραμείνει μυστικός, όπως μυστική κράτησαν και τη βάπτιση της Αναστασίας πριν από δυο χρόνια.

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top