Ελένη:«Οταν ξεκινούσε η σεζόν, νόμιζα ότι δεν θα βγει με τίποτα»

Νέες αποκαλύψεις από την βασίλισσα

Ελένη:«Οταν ξεκινούσε η σεζόν, νόμιζα ότι δεν θα βγει με τίποτα»

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις σχετικά με την δύσκολη περίοδο που πέρασε, (τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επ��γγελματικό επίπεδ) κάνει η Ελένη μέσα από την εκπομπή της.

Το πρωί της Τρίτης (24/05), η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η φετινή σεζόν, τουλάχιστον στην αρχή της, της φαινόταν ατελείωτη.

Η Ελένη καλημέρισε, όπως κάθε μέρα το κοινό, δηλώνοντας ότι έχει μια ανεξήγητη υπνηλία. «Καλή σας ημέρα!», είπε με δυνατή φωνή, διευκρινίζοντας για ποιο λόγο μιλούσε δυνατά. «Φωνάζω λίγο σήμερα, αλλά φωνάζω για να ξυπνήσετε και να… ξυπνήσω κι εγώ! Σήμερα είχα μία… υπνηλία. Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ έχω επηρεαστεί από τον καιρό και έχω μια νύστα. Καμιά φορά αυτό με επηρεάζει στον ύπνο μου. Καμιά φορά και στον πονοκέφαλο. Καμιά φορά και σε… άλλα πράγματα. Ενα πράγμα, όμως, δεν επηρεάζεται με τίποτα. Και αυτό είναι η... διάθεσή μου!», είπε γεμάτη υπονοούμενα. Τι να εννοούσε άραγε η Ελένη με αυτά; Πού… αλλού επηρεάζει την βασίλισσα η… υπνηλία και γιατί είχε ΠΑΛΙ το ύφος είναι αυτό το γατίσιο, το... Ελενίσιο;

Τέλος πάντων, το παρέκαμψε το θέμα και ρώτησε τους συνεργάτες για τα νέα τους. «Όλα καλά Ελένη. Μένει ένας μήνας για να τελειώσουμε. Το περίμενες; Τελειώνουμε!» «Κάγκελο» η Ελένη. Ούτε τότε όμως, (αν και φάνηκε ότι δεν περίμενε την ερώτηση) έχασε την ψυχραιμία της και απάντησε. Και όχι μόνο απάντησε, αλλά μίλησε και με απόλυτη ειλικρίνεια: «Κοίταξε: Όταν ξεκινούσε η σεζόν έλεγα ότι αυτή η χρονιά δεν θα βγει με τίποτα. Αλλά τώρα που το βλέπω να έρχεται, νιώθω διαφορετικά…»

Η Ελένη μίλησε αργά, σταθερά και θέλοντας να δείξει ότι αυτό που θα πεί, θα ακουστεί κιόλας. Μετά, προσπάθησε βέβαια να γελάσει, να χαριτολογήσει και να δείξει ότι λέει, μεταξύ σοβαρού και αστείου, κάτι πολύ σοβαρό. Αλλά τί να κάνει και η Ελένη; Δίνει συνεντεύξεις, κάνει φωτογραφήσεις, έχει και τις κάμερες έξω από το σπίτι της και βλέπει εκατοντάδες δημοσιογράφους να την «πολιορκούν» για μια δήλωσή της, είτε για το διαζύγιό της, είτε για τον Ματέο-Μάκη-Μαθιό, είτε για το τί θα κάνει του χρόνου. Πολύ θέλει να «πελαγώσει» και να χάσει την ψυχραιμία της;

Γι'αυτό πέρασε με ελαφρά... πηδηματάκια στα θέματα της εκπομπής. Για να αποφύγει τα πολλά πολλά. Μην σας πώ δηλαδή ότι και αυτό που είπε, πολύ ήταν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top