Ελένη Μενεγάκη: «πρώτα πιέζεις να ανοίξει, μετά χώνεις δαχτυλάκι»

Τo σεξουαλικό υπονοούμενo και η κούκλα της παρουσιάστριας

Ελένη Μενεγάκη: «πρώτα πιέζεις να ανοίξει, μετά χώνεις δαχτυλάκι»

Ακόμα μια «πιπεράτη» ατάκα είπε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη καθώς, με αφορμή μια κούκλα που της έκαναν δώρο, έδωσε μια «περίεργη» συμβουλή. «Πρώτα πιέζου��ε για να ανοίξει το στόμα και μετά χώνεις δαχτυλάκι», είπε απευθυνόμενη στην Δούκισσα Νομικού!

Λόγω της ονομαστικής της εορτής, η παρουσιάστρια δέχθηκε για δώρο μια κούκλα η οποία είχε... δοντάκια και δάγκωνε όποιο δάχτυλο έμπαινε στο στόμα της. «Σκάλωσε» με το δώρο η Ελένη και δεν σταμάτησε να παίζει με αυτό, ούτε και να το εκθειάζει.

«Έχω κολλήσει τώρα με αυτό! Είμαι ένα κοριτσάκι μικρό, που είναι η ηλικία του αυτή... Έπαθα πλάκα, αλλά δαγκώνει κιόλας γιατί έχει και δόντια», είπε η παρουσιάστρια μετά από διαφημιστικό διάλλειμα και μας έδειξε το φούξια κουκλάκι.

Τι κι αν η Δούκισσα Νομικού δήλωσε επίσης ξετρελαμένη; Η οικοδέσποινα με τα χίλια ζόρια της το έδωσε να παίξει και εκείνη λιγουλάκι και... της έκανε παρατήρηση όταν είδε ότι δεν ξέρει να βάλει σωστά το δάχτυλο στο στόμα!

«Μην του βάζεις δάχτυλο έτσι! Πρώτα πιέζουμε να ανοίξει και ύστερα βάζουμε το δαχτυλάκι», συμβούλευσε η Ελένη, που ομολόγησε ότι... της έλειπε η κούκλα από τα χέρια και κάπου ήθελε να χώσει το δάχτυλό της!

Μέχρι και συγνώμη ζήτησε η Δούκισσα Νομικού για το... λάθος της. Αμ κι αυτή; Δεν το ήξερε ότι πρώτα το πιέζουμε για να ανοίξει και έπειτα χώνουμε το δάχτυλο μέσα; Ήμαρτον Παναγία μου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top