Τα παράπονα της Ελένης στον Γιάννη Λάτσιο!

Γιατί απευθύνθηκε προσωπικά στον πρώην σύζυγό της

Τα παράπονα της Ελένης στον Γιάννη Λάτσιο!

Τι κι αν Ζέτα και Γιάννης Λάτσιος έδωσαν «ρεσιτάλ» ατάκας το βράδυ της Κυριακής (22/05) στο Dancing; Τι κι αν οι σπόντες και οι μπηχτές «πήγαν και ήλθαν»… Τι κι αν η επιτροπή εγκωμίασε την εμφάνιση της παρουσιάστριας…

Η Ελένη δεν είπε κουβέντα το πρωί της Δευτέρας για όλα αυτά. Έστειλε όμως το δικό της «μήνυμα» στον Γιάννη Λάτσιο, τον οποίο παρακάλεσε να συμπεριφέρεται πιο… τρυφερά στους παίκτες του Dancing και δη στον Τρύφωνα Σαμαρά.

Λίγο πριν δει στον «αέρα» την εμφάνιση του Τρύφωνα στο τελευταίο Dancing, η Ελένη απευθύνθηκε στον πρώην σύζυγό της: «Βρε Γιάννη… μην του τη λες τόσο πολύ του Τρύφωνα… κρίμα είναι», είπε η παρουσιάστρια, ενώ όταν ολοκληρώθηκε το ρεπορτάζ, σχολί��σε την φράση του Γ. Λάτσιου, «για να τελειώσω με την κριτική μου, θα πώ στον Τρύφωνα ότι είχε και καλύτερες μέρες».

«Αυτό δεν είναι να τελειώσω, είναι να ΑΠΟτελειώσω Γιάννη μου…», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη, που δεν έκρυψε την συμπάθειά της στον κομμωτή και τα όσα λέει και κάνει στο σόου χορού. Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό σχόλιο που έκανε για τον Τρύφωνα, για τον οποίο είπε πως θεωρεί ότι θα έπρεπε να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής και δη του Ελλάδα Εχεις Ταλέντο. «Εκεί έπρεπε να είναι ο Τρύφωνας, στην κριτική επιτροπή αυτού του προγράμματος», είπε χαρακτηριστικά.

Και μια και στον Καφέ σχολίαζαν κριτικές επιτροπές, η Ελένη επανέλαβε την γνώμη της για την Ελεονώρα Μελέτη, την οποία θεωρεί άξια επιτροπής. «Να σας θυμίσω σε αυτό το σημείο ότι έχω κάνει πρόβλεψη για την Ελεονώρα, ότι του χρόνου θα είναι στην επιτροπή του Dancing, είμαι σίγουρη γι’αυτό», είπε.

Μπορεί για κριτικές επιτροπές του δικού της καναλιού να μην μιλάει, σχολιάζει, όμως, τις επιτροπές άλλων σταθμών. Όταν της της το επισήμαναν οι συνεργάτες της, συμφώνησε. «Εχετε δίκιο, το δικό μας μαγαζί πρέπει να κοιτάω, όχι να φροντίζω για τα άλλα».

Πάντως, η… «αδυναμία» της στο θέμα είναι γνωστή. Αλλωστε έχει πει πολλές φορές ότι όταν σταματήσει από την τηλεόραση, θα επιδιώξει να γίνει κριτής σε ριάλιτι. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να δούμε σε ποιο τελικά… Μήπως δηλαδή πέσει μούρη με μούρη με τον πρώην σύζυγό της, όχι τίποτα άλλο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top