Πού έστειλε λουλούδια ο Σάκης Ρουβάς;

Το μήνυμα που του έστειλε η... παραλήπτρια

Πού έστειλε λουλούδια ο Σάκης Ρουβάς;

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας, σας είπαμε για τα λουλούδια που έλαβε η Ελένη Μενεγάκη, ανήμερα της γιορτής της από τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο.

Όμως, αυτή η ανθοδέσμη δεν είναι η μόνη που πήρε το Σάββατο η παρουσιάστρια, η οποία αποκάλυψε ότι πήρε λουλούδια από τον Σάκη Ρουβά, τον οποίο και ευχαρίστησε μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Δευτέρας (23/05). Ο Σάκης απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι ένας πραγματικός τζέντελεμαν, αλλά και ότι ξέρει πώς και πότε να το δείχνει. Αφορμή στάθηκε η κουβέντα που είχαν στο πάνελ της Ελένης για την μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το σχήμα Σάκη Ρουβά-Τάμτας σε νυχτερινό μαγαζί της Παραλιακής.

«Θέλω πάρα πολύ να ευχαριστήσω τον Σάκη για τα υπέροχα λουλούδια που μου έστειλε. Σάκη μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Γλυκό μου αγόρι να είσαι καλά! Σου στέλνω πολλά φιλιά», είπε η Ελένη και συνέχισε την κουβέντα με το πάνελ της για τα θέματα της – lifestyle– επικαιρότητας.

Λίγη ώρα μετά, σχολιάζοντας τις συμμετοχές στο Dancing, η Ελένη αποκάλυψε ότι το σαββατοκύριακο είδε πολλή τηλεόραση, γιατί δεν αισθανόταν πολύ καλά και πέρασε πολλές ώρες στο κρεβάτι της. «Ήμουν σε μια κατάσταση λίγο χάλια, ήμουν συνέχεια στο κρεβάτι μου και πραγματικά δεν έχω καταλάβει ακόμη το γιατί».

Μα είναι δυνατόν, το σαββατοκύριακο της γιορτής της να το περνάει ξαπλωμένη στο κρεβάτι γιατί είναι… χάλια; Και οι υπόλοιποι πού ήταν να της ανεβάσουν την διάθεση και να της τονώσουν το ηθικό;

Και μεις που νομίζαμε ότι θα έκανε κάτι ξεχωριστό… ανήμερα Κωνσταντίνου και Ελένης…

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από τον Καφέ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top