«Καυτό» φιλί ανάμεσα σε Rihanna και Britney Spears!

«Κinky» show μες το υπονοούμενο

«Καυτό» φιλί ανάμεσα σε Rihanna και Britney Spears!
Αυτή η Britney Spears πρέπει να έχει μέλι, δεν εξηγείται αλλιώς. Κάτι τους κάνει και της… ορμάνε! Οχτώ ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που το φλογερό φιλί στο στόμα ανάμεσα σε εκείνη και τη Madonna κατάφερε να σοκάρει τους πάντες.

Οχτώ χρόνια μετά, ήρθε η σειρά της Rihanna να… επιτεθεί στην Britney. Οι δυο star συναντήθηκαν στα βραβεία Billboard στο Las Vegas και τραγούδησαν on stage το νέο hit της Rihanna “S&M”.
Με το που τελείωσε η live παράσταση στη σκηνή των Βραβείων, η 23χρονη Rihanna άρπαξε την 29χρονη Britney και της κατάφερε ένα γερό φιλί στο μάγουλο, με το κοινό από κάτω να ζητωκραυγάζει ενθουσιασμένο.

Και πώς να μην το κάνει άλλωστε, αφού οι δυο τραγουδίστριες, εκτός από το φιλί που μοιράστηκαν, έκαναν μια απίστευτα σέξι εμφάνιση, με αποκαλυπτικά εφαρμοστά δερμάτινα κορμάκια, διχτυωτό καλσόν, αλυσίδες και ψηλές δερμάτινες μπότες. Άσπρες για τη Rihanna, μαύρες για την Britney.

Όπως και να’ χει, η εμφάνιση αυτή της Britney αποδεικνύει ότι η 29χρονη σταρ έπειτα από χρόνια απουσίας λόγω καταχρήσεων και έκλυτου βίου, επέστρεψε και μάλιστα δυναμικά στην μουσική σκηνή.

Δείτε στο video την σέξι εμφάνιση της Britney και της Rihanna...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top