Άλλα ΔΥΟ εξώγαμα για τον Arnold Schwarzenegger!

Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για τον «Εξολοθρευτή»

Άλλα ΔΥΟ εξώγαμα για τον Arnold Schwarzenegger!
Εξώγαμα φαίνεται πως έσπερνε καθ΄όλη τη διάρκεια των 25 χρόνων έγγαμου βίου του ο Arnold Schwarzenegger. O πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια φαίνεται πως εκτός από το 14χρονο αγόρι που απέκτησε με την οικιακή του βοηθό, έχει άλλα… ΔΥΟ εξώγαμα παιδιά!

Την… αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός Jane Seymour, η οποία δήλωσε ότι «δεν εξεπλάγην από τον χωρισμό της Shriver με τον Schwarzenegger».H 60χρονη ηθοποιός μάλιστα, έκανε μια ακόμα δήλωση-«βόμβα» στο CNN, λέγοντας ότι «έχω ακούσει πως υπάρχουν δυο ακόμα εξώγαμα παιδιά. Γνώρισα κάποιον που τον ξέρει καλά».

Μάλιστα όπως είπε, ούτε η Maria Shriver αλλά ούτε και ο Joseph (το εξώγαμο του με τη Maria Baena), γνώριζαν ότι ο Arnold ήταν ο πατέρας. Οι μόνοι που γνώριζαν το αμαρτωλό μυστικό σύμφωνα με τα ξένα tabloids ήταν η ίδια η οικιακή βοηθός και ο «Ελολοθρευτής» τον οποίο είχε ενημερώσει ότι ο Joseph ήταν γιος του.

Αν πάντως ισχύουν οι φήμες για την ύπαρξη ακόμα ΔΥΟ εξώγαμων, η Shriver αναμένεται να εξολοθρεύσει τον "Εξολοθρευτή", με τα ξένα δημοσιεύματα να την θέλουν ήδη να διεκδικεί το αστρονομικό ποσό των 250 εκατομμυρίων δολαρίων από την περιουσία του.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top