«Ο Λάτσιος είναι... αξεπέραστα γοητευτικός»

Τί είπε για τους κοιλιακούς της η Αγγελική Ηλιάδη;

«Ο Λάτσιος είναι... αξεπέραστα γοητευτικός»

Για το Dancing with the Stars, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και γιατί όχι ενός ακόμη παιδιού μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια, όμως, δεν έκρυψε για μια ακόμη φορά, την συμπάθειά της προς τον Γιάννη Λάτσιο.

«Έχει μια αξεπέραστη γοητεία, είναι γεγονός αυτό. Δεν ξέρω γιατί η κριτική του προκαλεί άγχος, αλλά ναι, τον θεωρώ εξαιρετικά γοητευτικό», δήλωσε στην εκπομπή Επτά και την Μαρία Σταματέρη. Είναι η δεύτερη φορά που μιλά με τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς για τον διευθυντή προγράμματος του Ant1 και κριτή της, καθώς και σε συνέντευξή της πριν από λίγους μήνες, είχε ξαναπεί κάτι ανάλογο. Προσθέσε επίσης, ότι την ενδιαφέρει να βελτιώνεται, αλλά σίγουρα δεν αποτελεί προτεραιότητά της το να βγει πρώτη.

Η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε ότι το σώμα της είναι αποτέλεσμα της συστηματικής γυμναστικής που έκανε για δύο χρόνια και πως δεν έχει κάνει πλαστική επέμβαση, όπως θέλουν να πιστεύουν κάποιοι. Ωστόσο, δεν θα είχε πρόβλημα να προχωρήσει σε κάποια πλαστική επέμβαση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός της, εάν έβλεπε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να διορθωθεί.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά τον θάνατο του Μπάμπη Λαζαρίδη, αλλά και την κριτική που της ασκούν μέλη της οικογένειάς του. «Ο καθένας μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα, είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι. Για εμένα, άλλαξε ο τρόπος που βλέπω την ζωή. Τώρα πλέον έχω ανθρώπους που με αγαπούν πραγματικά. Ασχολούμαι με την δουλειά μου και όταν κλείνω την πόρτα του σπιτιού μου, ξέρω ότι η ουσία της ζωής μου βρίσκεται εκεί μέσα. Και αυτή η ουσία είναι το παιδί μου».

Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το ωραιότερο κομπλιμέντο που της έχουν κάνει, απάντησε ότι κατά ένα περίεργο τρόπο, της έχουν μιλήσει με άκρως κολακευτικά σχόλια για τα μαλλιά της. Έχει μεγάλη αδυναμία στα τατουάζ. Εξι έχει κάνει μέχρι σήμερα, γιατί θεωρεί ότι ε είναι ωραίο κάποιος να αποτυπώνει πράγματα επάνω στο σώμα του και να τα βλέπει σε καθημεριν�� βάση.

Για το εάν θα ήθελε ένα δεύτερο παιδί, απάντησε: «Θα το ήθελα πολύ να έλθει ένα δεύτερο παιδί. Για τον γάμο πιστεύω ότι εάν είναι να βρεθεί ένας άντρας με μια γυναίκα, θα γίνει».

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και πολύ γεμάτη. Περνάω όμορφα. Αυτή είναι η ουσία», κατέληξε.

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top