«Οι σχέσεις κάποτε τελειώνουν-μπορεί όμως να ξαναρχίσουν»

Παρουσιάστρια απαντά στα δημοσιεύματα για την σχέση της

«Οι σχέσεις κάποτε τελειώνουν-μπορεί όμως να ξαναρχίσουν»

Για την σχέση της με τον παραγωγό Ευγένιο Κατραβά μίλησε η Κατερίνα Καινούριου. Απαντώντας μάλιστα σε ερώτηση σχετικά με το εάν έχουν χωρίσει, εκείνη απάντησε: «Ο Ευγένιος είναι ο πιο σημαντικός άνδρας που έχει περάσει από την ζωή μου. Με στήριξε πάρα πολύ σε όλα και τον θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι εξαιρετικός σύντροφος και εξαιρετικός επαγγελματίας. Και το πάν για εμένα είναι να είμαι με έναν ��νθρωπο που θαυμάζω και περνάω καλά. Ετσι όμως είναι πάντα οι σχέσεις. Τελειώνουν. Είναι κύκλος. Κάποια πράγματα, όμως, μπορεί να τελειώσουν και μετά να ξαναρχίσουν».

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε την στιγμή που συνομίλησε με την Ελένη Μενεγάκη, εντελώς τυχαία, στο… κομμωτήριο. «Oταν τελείωσε ο Όμορφος Κόσμος πέρυσι, έφυγα από το στούντιο για να πάω στο κομμωτήριο. Εκεί λοιπόν, εντελώς τυχαία, βλέπω την Ελένη Μενεγάκη, την οποία γνώριζα έτσι κι αλλιώς. Μιλήσαμε για πάρα πολύ ώρα. Μου είπε να φοράω κόκκινο κραγιόν γιατί μου πάει, μου είπε τι να φοράω, ενώ μιλήσαμε και για πολύ πιο ουσιώδη θέματα. Όταν φύγαμε από το κομμωτήριο, έλεγα μόνη μου ότι έπρεπε να την έχω συναντήσει νωρίτερα γιατί πραγματικά κάθε συνάντηση μαζί της είναι μοναδική».

Παραδέχθηκε ότι έχει κάνει ακρότητες για έναν άντρα, τον οποίο έχει παρακαλέσει να της δώσει μια ακόμη ευκαιρία, ενώ για τον εαυτό της είπε ότι είναι αρκετά ανασφαλής και βρίσκει πολλές φορές ελαττώματα στον εαυτό της, όμως υπάρχουν και μέρες που ξυπνάει το πρωί, βλέπει το πρόσωπό της στον καθρέπτη και λέει ότι είναι… θεά.

Σε ό,τι αφορά τέλος την σχέση της με την Μαρία Ηλιάκη και τον Νίκο Μουτσινά, δήλωσε : «Με την Μαρία δεν είμαστε φίλες, αλλά έχουμε μια πολύ υγιή συνεργασία. Ο Νίκος με έχει στηρίξει πολύ και πραγματικά το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να του πώ ευχαριστώ».

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξή της στην εκπομπή Επτά με την Μαρία Σταματέρη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top