Ναταλία Γερμανού: Γιατί εκνευρίστηκε στον «αέρα» της εκπομπής της;

Δείτε τί συνέβη στο Μες στην Καλή Χαρά

Ναταλία Γερμανού: Γιατί εκνευρίστηκε στον «αέρα» της εκπομπής της;

Έντονα ενοχλημένη εμφανίστηκε στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού, η οποία έμαθε στον «αέρα» για την κριτική του Κώστα Καπετανίδη στην παίκτρια που αποχώρησε από το Greek Idol. Ο συνθέτης είπε στην Κέρεν ότι ξεκίνησε να εργάζεται ως γραμματέας και κατά την άποψή του, εκεί πρέπει να γυρίσει.

«Ειπώθηκε αυτή η ατάκα; Γιατί το συγκεκριμένο κομμάτι δεν το είδα. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, επειδή τον Κώστα Καπετανίδη τον ξέρω 15 χρόνια και έχουμε κάνει μαζί και το Mega Star. Είναι ένα πλάσμα που στη ζωή του είναι ένα άκακο αρνί, που δε θα πατήσει ούτε μυρμήγκι. Θα δει δηλαδή μυρμήγκι και πάει δεξιά για να μην το πατήσει, τόσο πολύ καλός είναι. Μήπως του έχουν πει να έχει κάποιο ρόλο και να είναι ο κακός της παρέας εκείνος, η Έλλη να είναι �� καλή και ο Πέτρος να είναι ο διανοούμενος; Πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πραγματικά, εγώ την ατάκα «από γραμματέας ξεκίνησες κι εκεί θα καταλήξεις», εγώ δεν τη δέχομαι να ακουστεί από τον Κώστα και για κανέναν δεν τη δέχομαι. Για κανένα παιδί δε τη δέχομαι αυτή τη φράση. Το ότι μπορεί σε κάποιον να μην του άρεσε η απόδοσή σου, Κέρεν, αυτό το δέχομαι, αλλά αρνούμαι να δεχτώ τη φράση», είπε η Ναταλία, φανερά εκνευρισμένη.

Η ίδια η παίκτρια δήλωσε ότι δεν την ενόχλησε η εν λόγω κριτική, ενώ οι συνεργάτες της εκπομπής προσπάθησαν να δικαιολογήσουν το θέμα. Όμως, η παρουσιάστρια φάνηκε ότι ενοχλήθηκε και μάλιστα πολύ. Και όπως φάνηκε, το θέμα έχει συνέχεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top