«Ο Άρνολντ έπαιρνε το εξώγαμο στις διακοπές με τη γυναίκα του»

Όλοι το υποπτευόντουσαν, αλλά κανένας δεν το παραδέχονταν...

Μέχρι και στις διακοπές που πήγαινε με τη σύζυγό του Μαρία και τα παιδιά τους έπαιρνε τον εξώγαμο γιο του ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει μια πρώην εργαζόμενη στο σπίτι του, ο ίδιος πάντα έκανε στο συγκεκριμένο παιδί τα περισσότερα δώρα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο παιδί από τις υπόλοιπες γυναίκες που εργάζονταν εκεί, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σχόλια και υποψίες, που ωστόσο ουδέποτε είχαν επιβεβαιωθεί.

«Ο βαφτισιμιός του ο Ρότζερ και ο γιος της Πάττυ, που αποδεικνύεται και δικός του, έπαιρναν πάντα όλων των ειδών τα δώρα από εκείνον. Τους δώριζε από playstation κι άλλα ηλεκτρονικά παιχνίδια μέχρι και ελεύθερη ετήσια είσοδο στα Universal Studios! Όλα τα παιδιά τους ζήλευαν! Μάλιστα, τους έπαιρνε μαζί του και στις διακοπές που πήγαινε με τη Μαρία και τα παιδιά τους», αποκάλυψε η γυναίκα, που ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας, όλοι υποπτεύονταν αλλά στην ουσία κανείς δεν ήξερε ότι το συγκεκριμένο παιδί στο οποίο είχε αδυναμία ήταν γιος του. Σε όλους τους εργαζομένους φαινόταν περίεργο το πόσο κοντά του ήταν, αλλά παρά τις ερωτήσεις που είχαν κάνει στην μητέρα του Πάττυ, εκείνη πεισματικά αρνιόταν ότι πατέρας του αγνώστου πατρός παιδιού της ήταν ο μεγάλος αστέρας του Χόλυγουντ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είδε την τελευταία εβδομάδα την προσωπική ζωή του να παίρνει άλλη τροπή, καθώς ανακοινώθηκε ότι στα 63 του παίρνει διαζύγιο μετά την αποκάλυψη ότι έχει εξώγαμο τέκνο με μια από τις οικιακές βοηθούς της έπαυλης στην οποία έμενε με την γυναίκα του και τα παιδιά τους...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top