Ακούστε την Αγγελική Ηλιάδη να τραγουδά με τον 6χρονο γιο της

Τί αποκάλυψε η τραγουδίστρια για την προσωπική της ζωή

Ακούστε την Αγγελική Ηλιάδη να τραγουδά με τον 6χρονο γιο της

Την αποκάλυψη ότι, στην εισαγωγή του νέου της κομματιού με τίτλο «Όνειρα γλυκά» τραγουδά ο μόλις έξι ετών γιος της, έκανε η Αγγελική Ηλιάδη.

Όταν ρωτήθηκε ποιο τραγούδι θα του αφιέρωνε, η τραγουδίστρια απάντησε πως μόνο το συγκεκριμένο θα του ταίριαζε, καθώς στο εν λόγω τραγούδι συμμετέχει ενεργά και ο ίδιος.

Η υποψήφια του Dancing with the Stars, όμως, απά��τησε και στο πώς καταφέρνει να συνδυάζει το σόου χορού του Ant1, στο οποίο συμμετέχει, τις υποχρεώσεις της ως μητέρα, αλλά και τις εμφανίσεις της στο Romeo με τον Χρήστο Χολίδη. «Είναι λίγο δύσκολο γιατί ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος και δεν είναι τόσο εύκολο. Θα το κάνω, όσο αντέξω», είπε, προσθέτοντας ότι πλέον δεν γυμνάζεται γιατί οι πρόβες για τον χορό είναι υπερ - αρκετές για να γυμναστεί κανείς».

Ανανεωμένη, λαμπερή και χαμογελαστή, η τραγουδίστρια δείχνει ότι έχει χαράξει καινούρια σελίδα στην ζωή της, στην οποία βεβαίως υπ'αριθμόν ένα προτεραιότητα αποτελεί ο γιος της. «Θεωρώ ότι μέχρι σήμερα οι επιλογές μου με έχουν οδηγήσει στον σωστό δρόμο. Μετά από την δύσκολη περίοδο που πέρασα, ζω κάτι καινούριο και το διασκεδάζω. Θα ήμουν αχάριστη εάν έλεγα ότι μου λείπει κάτι. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε υγεία και να βλέπουμε τα παιδιά μας καλά. Σε γενικές γραμμές, νιώθω πολύ γεμάτη στην ζωή μου», κατέληξε.

Ακούστε την Αγγελική να τραγουδά μαζί με τον γιο της στο απόσπασμα από την συνέντευξή της στην εκπομπή Mega Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top