Παντρεύονται με μία μέρα διαφορά!

Τί ενώνει την Ολυμπία Χοψονίδου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Παντρεύονται με μία μέρα διαφορά!

Με μία ημέρα διαφορά παντρεύονται στον ίδιο χώρο τα ζευγάρια των Βασίλη Σπανούλη-Ολυμπίας Χοψονίδου και Θένη Σοφού-Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Μετά τον πολιτικό τους γάμο, ο μπασκετμπολίστας και το μοντέλο πρόκειται να τελέσουν και τον θρησκευτικό τους γάμο, την Παρασκευή 24 Ιουνίου στο παρεκκλήσι του Μουσείο Νάσιουτζικ, στον Αγιο Στέφανο, παρουσία 300 προσκεκλημένων. Οι προετοιμασίες για την τελετή, αλλά και την δεξίωση πο�� θα ακολουθήσει είναι πυρετώδεις. Σε μια ανάπαυλα, μάλιστα, από το τρέξιμο των τελευταίων ημερών για τον επικείμενο γάμο, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την Ολυμπία να κάνει βόλτα μαζί με τον γιο της, στο κέντρο της Γλυφάδας. (Φωτό Hello)

Ακριβώς μία ημέρα μετά, στον ίδιο ακριβώς χώρο, το Σάββατο 25 Ιουνίου, η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο αγαπημένος της, δικηγόρος, Θέμης Σοφός, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας κοντά τους περίπου 400 άτομα. Η Σταματίνα δεν έχει κρύψει τον ενθουσιασμό της για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, καθώς πολλές φορές σε συνεντεύξεις της, έχει εκφράσει την ανυπομονησία της να ντυθεί νύφη στο πλευρό του ανθρώπου που της άλλαξε την ζωή.

Οι επιλογές που έχουν κάνει τα δύο ζευγάρια σε ό,τι έχει να κάνει με τον μπουφέ, περιλαμβάνουν finger food, αλλά και πολλά πιάτα με φρέσκα ψάρια και κρέας, ενώ και στους δύο γάμους θα υπάρχει μπουφές έξω από το κτήμα για τους δημοσιογράφους. Δείτε την τελευταία εμφάνιση που έκανε η Σταματίνα στο πρωινό του Alpha.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top