Η Ελένη είπε «Χρόνια πολλά» στον εαυτό της για την αυριανή της γιορτή!

Σε μεγάλα κέφια η παρουσιάστρια-Έβγαλε και «λόγο»!

Η Ελένη είπε «Χρόνια πολλά» στον εαυτό της για την αυριανή της γιορτή!
Ένα διαφορετικό «Καφέ με την Ελένη» είδαμε σήμερα με την έναρξη της εκπομπής. Η παρουσιάστρια, αντί να κάνει την συνηθισμένη της είσοδο, ξεκίνησε την ��κπομπή με τραγούδια και χαρές!

Ποιος ο λόγος; Αύριο είναι του «Κωνσταντίνου και της Ελένης» και το κορίτσι γιορτάζει! Αποφάσισε λοιπόν να ξεκινήσει από σήμερα τις χαρές και τα πανηγύρια.

«Είπαμε σήμερα να ξεκινήσουμε έτσι λίγο πιο τραγουδιστά, γιατί αύριο είναι η γιορτή μας, αλλά δεν θα είμαστε εδώ! Γιατί είναι Σάββατο. Αλλά να μην το γιορτάσουμε λίγο; Να μην πούμε στους Κωνσταντίνους, στις Ελενίτσες και στις Κωνσταντίνες βέβαια, ένα μεγάλο “Χρόνια Πολλά”;»

Και συνέχισε το μονόλογο αλά στυλ “Γιορτάζω, γιορτάζω μ΄ακούτε που το φωνάζω;;;”: «Να μην τους στείλουμε πολλά πολλά φιλιά; να μην τους πούμε να περάσουνε φανταστικά την ημέρα της γιορτής τους; Και αν έχουν έτσι τις έγνοιες, τις σκοτούρες -που ούτως ή άλλως όλοι τις έχουμε το βλέπετε-, να τις κάνουν και λίγο πίσω, γιατί που και που χρειάζεται να τις κάνουμε και λίγο πίσω. Δεν κάνει και πολύ μπροστά».

Αν νομίζετε ότι ο «λόγος» που έβγαλε σταματά εδώ, γελιέστε. Στη συνέχεια εξήγησε στους τηλεθεατές της, για ποιο λόγο πρέπει να βάζουν πίσω τις σκοτούρες τους:

«Πρώτον, αν συνέχεια σκεφτόμαστε τα προβλήματα μας, γερνάμε. Δεύτερον, τα κάνουμε ακόμα πιο μεγάλα απ΄όσο είναι. Τρίτον, απασχολούμε το μυαλό μας με λάθος πράγματα.Αντί να βρούμε τη λύση για το πώς να τα φτιάξουμε, σκεφτόμαστε πόσο άσχημα είναι. Όχι. Αλλαγή!», κατέληξε η παρουσιάστρια και έδωσε το γενικό… «πρόσταγμα»!

Δείτε την έναρξη της εκπομπής και το «λόγο» που έβγαλε η Ελένη…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top