Η Μελέτη μιλάει για τα… τρίτα πρόσωπα

Πως αντιδράει η παρουσιάστρια στην απιστία;

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για την απιστία. Όχι δεν της τα «φόρεσε» κανείς ούτε και κείνη τα φόρεσε σε κανέναν. Όλη η συζήτηση που έγινε στο πάνελ της «Πρωινής Μελέτης» ήταν τελείως υποθετική.

Με αφορμή τις ψυχρές σχέσεις που έχει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης με την Αθηνά Οικονομάκου μετά το χωρισμό τους η Ελεονώρα εξέφρασε την ��πορία της «Δεν καταλαβαίνω τα ζευγάρια που δε μιλάνε μεταξύ τους μετά από ένα χωρισμό και τι έγινε οι πρώτοι είναι που χωρίζουν ή οι τελευταίοι» τόνισε.

«Ό,τι και να σου έχει κάνει ο άλλος πρέπει να δείχνεις ανωτερότητα και αξιοπρέπεια» ανέφερε η παρουσιάστρια ενώ η Τζωρτζέλα της ανταπάντησε «Εξαρτάται Ελεονώρα μου τι σου έχει κάνει ο άλλος και αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο».

Όταν η παρουσιάστρια άκουσε για τρίτο πρόσωπο σα να το ξανασκέφτηκε λίγο αλλά δεν επηρεάστηκε και ιδιάιτερα: « Δεν μου έχει τύχει να ανακαλύψω τρίτο πρόσωπο. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Δε νομίζω όμως να αντιδρούσα κατινίστικα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top