Νέος έρωτας για την Δέσποινα Ολυμπίου;

Τί συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και... συνάδελφό της;

Νέος έρωτας για την Δέσποινα Ολυμπίου;

Μια κοινή τους εμφάνιση σε εκδήλωση του θεάτρου Badminton ήταν αρκετή για να «φουντώσουν» οι φήμες που θέλουν την Δέσποινα Ολυμπίου και τον τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο να έχουν αποκτήσει μια ιδιαίτερα στενή σχέση το τελευταίο διάστημα.

Ούτε η μία πλευρά, αλλά ούτε και η άλλη επιβεβαιώνει την πληροφορία ότι οι δύο καλλιτέχνες τρέφουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά από μια περίοδο απομόνωσης και τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η Δέσποινα χαμογελά ξανά και περνά καλά στην προσωπική της ζωή.

«Χωρίσαμε με τον Μιχάλη ήρεμα κι ωραία. Αυτό είναι λίγο εως πολύ γνωστό. Το πώς και το γιατί, όμως, το γνωρίζουμε μόνο εμείς», είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες στην Πρωινή Μελέτη η Δέσποινα Ολυμπίου.

Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι Γιώργος Παπαδόπουλος και Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους και είναι έντονα ανταγωνιστικοί.

Εάν επιβεβαιωθούν πάντως όσα ακούγονται, μάλλον η συνέχεια στην ζωή της Κύπριας τραγουδίστριας θα σχετίζεται και πάλι με πρόσωπο του καλλιτεχνικού χώρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top