Ελένη: «Δεν χαλάς το σπίτι σου για μια παρασπονδία»

Ποιο ήταν το θέμα που «άγγιξε» την παρουσιάστρια;

Ελένη: «Δεν χαλάς το σπίτι σου για μια παρασπονδία»

Το εξώγαμο παιδί που απέκτησε ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ με την οικονόμο του και το διαζύγιό του από την σύζυγό του σχολίαζαν στον Καφέ με την Ελένη όταν η παρουσιάστρια έδειξε ότι το θέμα την «άγγιξε».

«Πολλές φορές μιλάμε για ζευγάρια που είναι μαζί 25-30 χρόνια. Λέμε μακάρι να είναι όλα καλά και να μην υπάρχει ποτέ κάτι άλλο στην ζωή τους. Αλλά, αποκλείεται κάποια στιγμή να συμβεί κάτι στον καθένα από τους δύο εάν είναι μαζί τόσα χρόνια;», αναρωτήθηκ�� η Ελένη.

Στην συνέχεια, όταν οι συνεργάτες της ολοκλήρωσαν τις σκέψεις τους για το θέμα, η Ελένη απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι η οικογένεια είναι μια έννοια, την οποία η ίδια θεωρεί την σημαντικότερη στην ζωή της. «Όταν έχει ξεπεραστεί το πρώτο κομμάτι και είσαι τόσα χρόνια μαζί με τον άλλο, έχεις κάνει παιδιά, τα παιδιά σου είναι μεγάλα και μάθεις ότι ένα βράδυ ο άνδρας σου είχε μια παρασπονδία – δεν μιλάμε για το πολύ σοβαρό θέμα του να κάνει παιδί με μια άλλη γυναίκα – μιλάμε για μια… ατυχία, δεν χαλάς μια ολόκληρη οικογενειακή κατάσταση για αυτό», είπε.

Η Ελένη διευκρίνισε ότι δεν μιλά για την περίπτωση ενός εξώγαμου παιδιού, αλλά για εκείνη μιας άτυχης στιγμής, μιας παρασπονδίας, όπως την χαρακτήρισε από την πλευρά του ενός από τους δύο συζύγους.

Και βεβαίως, το ύφος της δεν θύμιζε σε τίποτα τα αστεία και τα πειράγματα που ανταλλάσσει με το πάνελ της σε πολλά θέματα, αλλά ήταν εξαιρετικά σοβαρό, ανάλογο της περίστασης ενός ζευγαριού που κινδυνεύει να χαλάσει την οικογενειακή του ευτυχία για μια παρασπονδία. Και έδειξε ότι τουλάχιστον για εκείνη, το θέμα ήταν πολύ σοβαρό. Όπως, - αν όχι για όλους - για τους περισσότερους άλλωστε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top