Ελ. Μελέτη: «Εάν δεν χορέψω την Κυριακή, θα γίνει χαμός»

Πού πήγε η παρουσιάστρια μετά την πρόβα της;

Ελ. Μελέτη: «Εάν δεν χορέψω την Κυριακή, θα γίνει χαμός»

Από βρογχίτιδα ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της, πήρε μέχρι και βιταμίνες.

Στην έναρξη της Πρωινής Μελέτης την Πέμπτη (19/05), η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο θέμα, λέγοντας ότι υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ο γιατρός της συνέστησε μεγάλη προσοχή, καθώς κυκλοφορεί άτυπη πνευμονία. «Είμαι χάλια, έφτασα μέχρι 39.5 πυρετό», είπε, αποκαλύπτοντας ότι το απόγευμ�� της Τετάρτης, πρώτα πήγε για πρόβα και μετά στον γιατρό της.

Μάλιστα, αναρωτήθηκε εάν θα μπορέσει τελικά να «βγάλει» την χορογραφία και να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της για το Dancing with the Stars, οι πρόβες του οποίου είναι εξαντλητικές. «Δεν ξέρω τι θα κάνω, ξέρω ότι προς το παρόν κάνω… ευχέλαια. Πάντως, αν δεν χορέψω στο Dancing την ερχόμενη Κυριακή, θα γίνει χαμός!!!»

Όταν οι συνεργάτες της μάλιστα, της είπαν ότι οι χορευτές που είναι άρρωστοι, συχνά χορεύουν καλύτερα γιατί έχουν λιγότερα αντισώματα, εκείνη είπε: «Ναι, αλλά όταν έχουν λίγο πυρετό, όχι τα σαραντάρια τα δικά μου…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top