Το τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου για την σύζυγό του Μαρία

Τί αποκάλυψε ο δημοφιλής τραγουδιστής;

Το τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου για την σύζυγό του Μαρία

Κομμάτι αφιερωμένο στην σύζυγό του Μαρία, έγραψε ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος την Παρασκευή (20/05) ξεκινά τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο Πολιτεία της Θεσσαλονίκης. Το κομμάτι δεν έχει ακουστεί ακόμη, ωστόσο, το αποκάλυψε ο ίδιος, σε συνέντευξή του.

Ο τελευταίος του δίσκος έγινε 15 φορές πλατινένιος. Ο αριθμός είναι ούτως ή άλλως εξωπραγματικός, πόσο μάλλον στην σημερινή εποχή. Όμως, ο Γιάννης Πλούταρχος εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς τόνους και πολύ συγκρατημένο προφίλ. «Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη του κόσμου που μόνο ευθύνη μπορεί να σου δώσει. Είναι πολύ δύσκολο στην σημερινή εποχή να πάρει και να δώσει κανείς αγάπη. Ο κόσμος αγαπάει με τόσο πάθος που θα ήταν γαϊδουριά να μην δώσεις αυτό που παίρνεις. Ιδίως εάν έχεις φέρει στον κόσμο και παιδιά, όπως εγώ που έχω πέντε, τα συναισθήματα είναι ακόμη πιο δυνατά», δήλωσε.

Σε ό,τι αφορά την τελευταία του δουλειά με τον Αλμπάνο, ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε ότι «πρόκειται για μια πολύ σπουδαία δουλειά, την οποία πίστευα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε με πολλή αγάπη και πολύ μεγάλο πάθος. Ήταν κάτι που το είχα οραματισθεί εδώ και πολλά χρόνια και βρήκα τους κατάλληλους ανθρώπους για να το υλοποιήσω, οι οποίοι με βοήθησαν να συναντήσω τον Αλμπάνο».

Παραδέχθηκε ότι είχε ένα πρόβλημα με τον στίχο γιατί δεν μιλάει ιταλικά, αλλά με την βοήθεια δύο καθηγητών κάτι κατάφερε.

Όσο για τα σχέδιά του; «Εμείς θα προσπαθήσουμε να σας ψυχαγωγήσουμε γιατί οι μέρες το ζητάνε κάτι τέτοιο. Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει κυκλοφορήσει και ο καινούριος μου δίσκος». (Δείτε την συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό mou).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top