Ματσούκα: «από τις προηγούμενες σχέσεις μου έλειπε το ταλέντο»

Τι είναι ”ευτυχία” για την γοητευτική ηθοποιό;

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Δήμητρα Ματσούκα μιλά για τη ζωή, την καθημερινότητα και τις επιλογές της.Η ηθοποιός που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Το ημέρωμα της στρίγγλας», παραδέχεται ότι στη ζωή της έχει κάνει κάτι παρόμοιο με την πρωταγωνίστρια του έργου:

Τι; «αποφεύγω τις πολλές συνάφειες με όσους έχουμε άλλον τρόπο σκέψης και άλλο σύστημα αξιών. Η έστω και άλλα μουσικά γούστα».

Μπορεί όμως μια «στρίγγλα» να εξημερωθεί; Για την γοητευτική ηθοποιό, «ένας υγιής άνθρωπος ξέρει ότι μπορεί να μοιραστεί την πραγματική ευτυχία κυρίως όταν μοιραστεί τη ζωή του με κάποιον. Αυτή η γνώση τον κάνει να εξημερώσει ο,τι άγριο ένστικτο έχει. Ο,τι τον κάνει ανυπόφορο. Ακόμα κι αν δεν μπορεί, ακόμα κι αν έχει την ικανότητα απλά να το μεταμφιέσει, το κέρδος υπάρχει».
Τους τελευταίους πέντε μήνες είναι ζευγάρι με τον δημοσιογράφο Φώτη Βαλλάτο. Εκείνη όμως αποφεύγει συνειδητά οποιαδήποτε αναφορά στη σχέση της, αφού όπως λέει στο περιοδικό “Down Town”, «δεν νιώθω άνετα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Είναι κάτι που μου προκαλεί αμηχανία. Είναι τόσο σταθερή αυτή μου η στάση 10 χρόνια πια, που σχεδόν εκπλήσσομαι που αναρωτιέστε γιατί αποφεύγω ν΄απαντήσω!».

Το μόνο στο οποίο αρκείται ν΄απαντήσει είναι ότι ο λόγος που η προηγούμενες σχέσεις της δεν κρατήθηκαν ήταν η έλλειψη ταλέντου «και από τις δυο πλευρές(και εμού της ιδίας εννοώ)».
Την περίοδο αυτή, μένει στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης στην οπ��ία πρωταγωνιστεί. Πως είναι μια τυπική καθημερινότητα της; «μετά το θέατρο, βόλτα με τους φίλους μου στην εξωτική Θεσσαλονίκη. Μου αρέσει όμως πολύ και να είμαι μόνη μου στο ξενοδοχείο που μένω τους τελευταίους πέντε μήνες, διαβάζοντας, κοιτώντας στο Internet, βλέποντας ταινίες. Μου άρεσε πάντα να περνάω και έτσι τα βράδια μου».

Τι άλλο κάνει τα βράδια της; παρακολουθεί όλο και λιγότερο τα δελτία ειδήσεων, ενώ ανοίγει την τηλεόραση μετά τις 12 που επιστρέφει από το θέατρο. Την έχει κερδίσει μάλιστα,«η βραδινή ελληνική τηλεόραση, ιδίως η κρατική, μ΄αρέσει πολύ. Διαβάζω και εφημερίδες».
Δεν θεωρεί ��ον εαυτό της ούτε «κλασικό θηλυκό» αλλά ούτε και «ανατρεπτική γυναίκα». Όπως λέει χαριτολογώντας, «θα πλήρωνα για να τους απέφευγα και τους δυο όρους».

Επόμενος στόχος της είναι απλά «να είμαι χαρούμενη». Όσο για την οικονομική κρίση; την έχει αγγίξει όπως λέει αλλά «χωρίς να πανικοβάλλομαι. Μειώνω τα έξοδα μου. Είμαι παντός καιρού».

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νιώθει ανασφάλεια για το μέλλον, «όπως όλοι όσοι δε συντηρούνται από τους δικούς τους με τον οποιονδήποτε τρόπο ή δεν είναι κληρονόμοι».

Δείτε απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη της Δήμητρας Ματσούκα στους "Πρωταγωνιστές"...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top