Τα νεύρα της Δήμητρας Παπανδρέου on camera

Τι ήταν αυτό που την πείραξε τόσο;

Τα νεύρα της Δήμητρας Παπανδρέου on camera

Η Δήμητρα Παπανδρέου ξέσπασε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη»: «Δε μ’ενδιαφέρει η γνώμη του καθενός! Δε με νοιάζει για το τι μπορεί να λένε» είπε φανερά εκνευρισμένη και συνέχισε «Αδιαφορώ για όλα».

Γιατί τσαντίστηκε η Δήμητρα Παπανδρέου; ��ι ήταν αυτό που ειπώθηκε γι’αυτή και την έκανε φουριόζα; Όσο και αν δεν το περιμένετε, τσαντίστηκε για την κριτική στα ρούχα που φοράει .Κατά καιρούς έχει ακούσει τα εξ’ αμάξης, όπως είπε, για τις στιλιστικές της επιλογές.

Με αφορμή την πρόσφατη έξοδό της σε εγκαινια μαγαζιού οι κακιές γλώσσες άρχισαν να μιλάνε. Βλέπετε η εμφάνιση της ήταν λίγο εκκεντρική, για να το πούμε κομψά, αφού φόρεσε χακί κοντό σορτσάκι, λαδί μπλούζα με εκτεθημένους τους ώμους και κόκκινες μπότες με κρόσσια που έφταναν μέχρι το γόνατο, ζώνη φιδίσια και κολλιέ μέχρι τη μέση! Αν βάλετε τα κιλά …εμφάνιση πρώην πρώτης κυρίας δεν τη λες…

Τώρα το αν οι μπότες με τα κρόσια ταίριαζαν με το υπόλοιπο σύνολο δεν μπορούμε να το πούμε αυτό που μπορούμε να πούμε όμως είναι ότι ταίριαζαν με τα νεύρα της αφού είχαν γίνει κρόσια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top