Αυτοί είναι οι πρώην της Pippa Middleton!

Ο ένας πιο κούκλος και πιο... πλούσιος από τον άλλο

Μπορεί τώρα η Pippa Middlenton να είναι κουνιάδα του πρίγκιπα William όμως στο παρελθόν υπήρξε «ατακτούλα» καθώς αν αρχίσουμε να μετράμε τους πρώην της μάλλον θα χάσουμε το μέτρημα.

Όλοι ήταν κούκλοι και εντελώς τυχαία..πλούσιοι. Μία Pippa θα διαλέξει ό,τι και ότι; Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από το πιο πρόσφατο παρελθόν.

To 2008 δύο γνωστοί άντρες πέρασαν από τη ζωή της ή τουλάχιστον αυτοί βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.O Charlie Gilkes είναι ιδιοκτήτης ενός τεράστιου κλαμπ έχει στην κατοχή του έχει και άλλα μαγαζιά ενώ παράλληλα ασχολείται με το τραγούδι. Στα ώπα ώπα την είχε την Pipaόμως όπως φαίνεται δεν της ήταν αρκετό αφού σε ελάχιστο χρονικό διάστημα του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι.

Την ίδια χρονιά το 2008 η αδερφή της Δούκισσας του Cambridge είχε συνάψει σχέση με τον GeorgePercyο οποίος είναι ένας από τους πιο πλούσιους άντρες της Βρετανίας. Ο Georgeήταν ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί της, της έκανε όλα τα χατίρια , την «πήγαινε» για ψώνια όμως και αυτός είχε το τέλος του προηγούμενου.Bέβαια αυτές τις μέρες η Pippaκάνει διακοπές μαζί του, έχοντας αφήσει το νυν της να την περιμένει..

Επόμενος «στόχος» της Pippa oGuyPellyoοποίος είναι γιος ενός πλούσιου γαιοκτήμονα με πολύ φουσκωμένη τσέπη το ίδιο φουσκωμένη τσέπη, μη σας πούμε και πιο πολύ είχε και ο επόμενος σύντροφός της ΑlexanderSpenser γόνος της οικογένειας Churchill . Οι επιχειρήσεις που μετρά..πολλές!

Τελευταίος πρώην της Pippa ήταν και ο πρωταθλητής του κρίκετ AlexLoudon. Ούτε και αυτή η σχέση όμως κράτησε αφού η κοπελιά φαίνεται πως βαριέται εύκολα.

Πάντως τον τον Αlex τον κάλεσε στο γάμο της αδερφής της.Τους υπόλοιπους πάντως όχι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top