Ορκίστηκε μαυροσκούφης ο Λεό της Χρουσαλά

«Ξεροστάλιασαν» στην βροχή η σύζυγος, η μαμά και η πεθερά

Ορκίστηκε μαυροσκούφης ο Λεό της Χρουσαλά

Ανοίξανε οι ουρανοί στον Αυλώνα την ώρα που ο Λέων Πατίτσας ορκιζόταν μαυροσκούφης! Παρούσες στην τελετή -πάντοτε σικ και κάτω από ομπρέλα- η μαμά Μαριγώ, η σύζυγος Μαριέττα και η πεθερά Αγλαΐα.

Φορώντας τα χακί και με το μαλλί κοντό κοντό, ο Λεό στάθηκε ανάμεσα στους άλλους στρατιώτες, «βάρεσε» προσοχή και ορκίστηκε πίστη στην πατρίδα και υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους.

Στον Αυλώνα έσπευσε haute couture η Μαριγώ Λαιμού - Πατίτσα, με λευκό συνολάκι, μπλε πουά μαντίλι στο λαιμό, λευκό λουλουδικό στο μαλλί και μαύρη - γκρι ομπρέλα. Με γκρι - λευκό ντύσιμο και την φωτογραφική μηχανή ανά χείρας εμφανίστηκε η Μαριέττα Χρουσαλά, που βρήκε καταφύγιο κάτω από τις ομπρέλες των υπολοίπων. Να τραβάει φωτογραφίες και ταυτόχρονα να κρατάει την ομπρέλα γίνεται; Δεν γίνεται!

Παρέλαση των νεοσυλλέκτων δεν έγινε λόγω της βροχής, ενώ ο Λεό πήρε 4 ημέρες άδεια ορκωμοσίας και θα επιστρέψει στο στρατόπεδο το βράδυ της Δευτέρας. Aπό εκεί και πέρα θα μετρά αντίστροφα τις λιγότερες από 90 ημέρες που απομένουν για να απολυθεί, καθώς κατέθεσε χαρτιά που αποδεικνύουν πως είναι... κάτοικος Εξωτερικού!

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες που έδειξε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top