Η Beyonce επέστρεψε: δείτε το νέο της clip!

Με το «Run The World (Girls)» κάνει δισκογραφικό comeback

Η Beyonce επέστρεψε: δείτε το νέο της clip!

Μπορεί να κάναμε μαύρα μάτια για να την δούμε και να απουσίασε δισκογραφικά για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως, η Beyonce επέστρεψε και, μάλιστα, δυναμικά: «Run The World (Girls)» λέγεται το νέο της τραγούδι που βγήκε ήδη σε videoclipκαι αναμένεται να κατακτήσει τα charts ανά τον κόσμο!

Όπως είχε γράψει παλιότερα το star.gr, στο clip η Queen Bee είναι ντυμένη βασίλισσα και κρατώντας μια κόκκινη σημαία εν μέσω των 200 χορευτριών και των 2 χορευτών που την πλαισιώνουν, ενώ σε άλλα πλάνα εμφανίζεται με θεόστενο κίτρινο φόρεμα μ�� σκίσιμο που αφήνει ακάλυπτο όλο της το πόδι και ψηλές μαύρες μπότες!

Το βίντεο έκανε πρεμιέρα μέσα από το «American Idol» και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο -γνωστός από το «Bad Romance» της Lady Gaga- Francis Lawrence και στο σενάριο θέλει την Beyonce να πρωταγωνιστεί σε ένα σκηνικό Αποκάλυψης ως ηγέτιδα ενός στρατού έτοιμου για μάχη.

Το «Run The World» περιέχει ένα sample από το «Pon De Floor» του Major Laser και η παραγωγή του ανήκει στον Switch, ενώ θα περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο της 29χρονης σταρ, που αναμένεται να έχει τίτλο «4» (όντας το τέταρτο cdτης καριέρας της) και να βγει στα δισκοπωλεία τον Ιούνιο.

Δείτε το νέο clip της Beyonce!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top