Ελένη: «Με εγκατέλειψε το άτιμο αγόρι... το παλιόπαιδο...»

Για ποιον πήρε ύφος και κούνησε το δάχτυλο η βασίλισσα;

Ελένη: «Με εγκατέλειψε το άτιμο αγόρι... το παλιόπαιδο...»

Τόσο καιρό έλεγε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την συνεργασία γιατί είναι ασυνεπής προς την Ελένη Μενεγάκη και αυτό τον κάνει να αισθάνεται άσχημα. Όμως, Από τότε που σταμάτησε την συνεργασία του μαζί της, ο Νίκος Μουτσινάς, μία της κάνει έκπληξη στο στούντιο, μία την σχολιάζει από την εκπομπή του, όλο και κάτι βρίσκει για να είναι έστω και σε έμμεση επαφή μαζί της. Το πρωί της Τετάρτης, την πήρε τηλέφωνο την ώρα της εκπομπής!

Εκείνη την στιγμή, η Ελένη και το πάνελ της σχολίαζαν τις εμφανίσεις στα MAD awards και συγκεκριμένα τα παπούτσια της τραγουδίστριας Φλώρας Θεοδώρου. «Εχω γραμμή; Ποιος είναι στο τηλέφωνο;»

«Καλημέρα», ακούστηκε μια φωνή από το υπερπέραν.

«Βρε καλώς τον… τι έγινε, σού έλειψα; Γιατί όπως ξέρω κάθε μέρα είσαι έξω από το στούντιο του Καφέ και ζητάς να μπεις να με αγκαλιάσεις, αλλά μάλλον δεν σε αφήνουν να μπεις…» του είπε μέσα στην ειρωνεία η Ελένη, που ήταν φανερό πως τον περίμενε «στην γωνία» για να του «την πει» που έφυγε.

Αφού αντάλλαξαν διάφορα πειράγματα του γνωστού τύπου «θέλω να σε παντρευτώ», «ναι, καλά τώρα ας τα αυτά», η κουβέντα έφτασε στο θέμα που συζητούσαν την στιγμή που πήρε τηλέφωνο ο Μουτσινάς: Τις εμφανίσεις στα MAD awards και συγκεκριμένα στα παπούτσια της τραγουδίστριας Φλώρας Θεοδώρου. Όμως, η τηλεφωνική σύνδεση ήταν προβληματική και η Ελένη βρήκε αφορμή να ξαναπετάξει τις σπόντες της. «Εχεις κανένα σταθερό τηλέφωνο να σε πάρουμε; Γιατί το κινητό από το οποίο μιλάς κάνει… διακοπές και δεν ακούω αυτά που λές. Λέω λοιπόν να «ρίξουμε» βίντεο για να σε πάρουμε σε κάποιο άλλο τηλέφωνο, μην τυχόν και χάσουμε τίποτα».

Σε εκείνο το σημείο, το πλάνο γίνεται όλο και πιο κοντινό. Το βλέμμα μετατρέπεται σε... γατίσιο και το ύφος γεμίζει υπονοούμενα: «Γιατί για να ξυπνήσεις εσύ τέτοια ώρα και να με πάρεις τηλέφωνο – που δεν με έχεις πάρει ΜΙΣΟ τηλέφωνο τόσο καιρό… αλλά τέλος πάντων, σημαίνει πολλά». Την ίδια στιγμή, έφτιαχνε τάχα μου αδιάφορα και το μαλλί, για να δείξει ότι μπορεί στο κινητό της να μην έχει βρει το νούμερο του πρώην συνεργάτη της, αλλά εκείνη δεν έχει κα��ένα απολύτως πρόβλημα… «Μούσι» δηλαδή, αλλά τέλος πάντων…

Το καρφί δηλαδή πέρασε και δεν ακούμπησε από το κεφάλι του Μουτσινά, για τον οποίο οι συνεργάτες της Ελένης της είχαν πει λίγη ώρα νωρίτερα ότι την λατρεύει. «Ναι… γι’ αυτό με εγκατέλειψε… το άτιμο αγόρι, το παλιόπαιδο… » είπε μέσα στο παράπονο η βασίλισσα. Δεν την έχει πειράξει «καθόλου» η αποχώρηση του Μουτσινά από τον Καφέ… είναι φανερό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top