Jennifer Lopez: Αναβάλλει τον γάμο της με τον Alex Rodriguez!

Τι είπε η ίδια στην Ellen DeGeneres

Φέτος το καλοκαίρι η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez θα παντρευόντουσαν αλλά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού που έχει επηρεάσει ολόκληρο τον πλανήτη, θα χρειαστεί να αλλάξουν τα σχέδια τους.

Η διάσημη Λατίνα σταρ μίλησε μέσω skype στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και αποκάλυψε πως εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της ακύρωσαν το γάμο τους, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί.

«Τα προηγούμενα χρόνια έτρεχα συνέχεια και είναι πολύ όμορφο να είσαι στο σπίτι. Είχα σχεδιάσει να ξεκουραστώ λίγο καιρό μετά το Super Bowl και τα γυρίσματα του World of Dance. Πραγματικά όλο αυτό έχει επηρεάσει τον γάμο μας, όμως στεκόμαστε μόνο στο τώρα… Ειλικρινά δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα με ημερομηνίες κλπ. Είμαστε κι εμείς στην ίδια κατάσταση με όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια στον υπόλοιπο κόσμο. Ξαναλέω πως είναι κάτι που πρέπει να περιμένει και θα το ξανασυζητήσουμε σε μερικούς μήνες. Απλά θα περιμένουμε μέχρι πού θα τραβήξει όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Jennifer Lopez στην Ellen DeGeneres.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top