Χώρισαν Μπουρδούμης- Μποφίλιου!

Τι σήμανε το τέλος ανάμεσα τους;

Χώρισαν Μπουρδούμης- Μποφίλιου!
Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με την Νατάσσα Μποφίλιου.

Ηθοποιός και τραγουδίστρια, φαίνεται πως αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα στη σχέση τους, τα οποία εδώ και καιρό προσπαθούσαν μάταια να λύσουν.

Το Πάσχα, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα ρομαντικό ταξίδι στο Άμστερνταμ προκειμένου να μείνουν μόνοι τους και να βάλουν τα πράγματα σε μια τάξη.

Τελικά, σύμφωνα με το περιοδικό «Hello», αυτά που τους χώριζαν φαίνεται πως ήταν περισσότερα απ΄αυτά που τους ένωναν και έτσι το ζευγάρι αποφάσισε ν�� τερματίσει τη σχέση του.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Νατάσσα Μποφίλιου, ήταν περίπου δυο χρόνια μαζί. Όλο αυτό το διάστημα, οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν σπάνιες, ενώ και οι δυο απέφευγαν να μιλήσουν για τη σχέση τους.

Την ίδια στάση κρατάνε και τώρα, αφού παρά τον οριστικό τους χωρισμό, κανείς από τους δυο δεν το έχει επιβεβαιώσει επίσημα, αλλά ούτε και το έχει διαψεύσει.

Το σίγουρο είναι ότι οι δυο τους μπορεί να μην είναι πλέον μαζί, ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες αφού όσα έζησαν μαζί ήταν πολύ δυνατά και έκαναν ακόμα πιο ιδιαίτερη και μοναδική τη σχέση τους.

Δείτε την Νατάσα Μποφίλιου να τραγουδά live στην εκπομπή "Έχει Γούστο", σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top