Η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε... σανδάλι!

Τα σχεδιάζει, τα διαφημίζει και τα πουλά η ίδια...

Η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε... σανδάλι!

Πάρε κι εσύ σανδάλι που έφτιαξε η Χρουσαλά, μπορείς! Γεγονός είναι πλέον το νέο εγχείρημα της Μαριέττας, που το «γύρισε» στον σχεδιασμό καλοκαιρινών σανδαλιών, όπως είχε γράψει προ μηνών το star.gr! Μάλιστα, υπάρχει και σχετική ιστοσελίδα, όπου οι wannabe αγοραστές μπορούν να δουν την ίδια να ποζάρει με τις δημιουργίες της και να παραγγείλουν εκείνα που επιθυμούν.

Την ώρα που ο σύζυγος υπηρετεί την μαμά πατρίδα, η Μαριέττα Χρουσαλά φτιάχνει δερμάτινα σανδάλια σε συνεργασία με την μαμά της, Αγλαΐα.

Η κολεξιόν λέγεται «Mariettas Fantasy» και είναι μοναδική: κάθε σχέδιο υπάρχει σε ένα μόνο νούμερο, αυτό που παραγγέλνει ο καταναλωτής! Κι αν δύο άνθρωποι φοράνε το ίδιο νούμερο και θέλουν το ίδιο σχέδιο; Την απάντηση δεν την ξέρουμε εμείς...

«Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι που μας πέρασε, όταν αποφάσισα να φτιάξω χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια για προσωπική μου χρήση. Η μητέρα μου είχε τον τρόπο να πραγματοποι��σει την έμπνευση μου», γράφει η Σταρ Ελλάς - παρουσιάστρια - σχεδιάστρια σανδαλιών στην ιστοσελίδα της, προσθέτοντας πως οι φίλες της ήταν οι πρώτες που φόρεσαν τις δημιουργίες της. «Ο ενθουσιασμός τους με έκανε να σκεφτώ να μεγαλώσω την ιδέα μου. Άλλωστε δεν πρέπει να αφήνεις την έμπνευση σου να χάνεται, αλλά αντίθετα πρέπει να τη μοιράζεσαι. Αυτό λοιπόν αποφάσισα να κάνω και εγώ!», καταλήγει.

Η συλλογή περιλαμβάνει άκρως καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα, ενώ, ελέω και της οικονομικής κρίσης, η Μαριέττα βρήκε ήδη τον τρόπο να μειώσει τα έξοδα παραγωγής: ποζάρει η ίδια με τις δημιουργίες της, οπότε δεν χρειάστηκαν χρήματα για το μοντέλο! Εξάλλου, πού θα έβρισκε καλύτερο;

Δείτε μερικά από τα σανδάλια δια χειρός Χρουσαλά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top