Ξεπέρασε τους 10 εκατομμύρια followers στο Twitter η Gaga

Η πρώτη παγκοσμίως με αυτό το ρεκόρ!

Ξεπέρασε τους 10 εκατομμύρια followers στο Twitter η Gaga

Ακόμα μία παγκόσμια πρωτιά πρόσθεσε στο βιογραφικό της η Lady Gaga: έγινε ο πρώτος χρήστης του Twitter που ξεπερνά τους 10 εκατομμύρια followers!

Η εκκεντρική σταρ έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ στο Ίντερνετ, αλλά και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ άλλων, είναι η πρώτη χρήστης με 10 εκατομμύρια φίλους στο Facebook και 1 δις θεατές στο Youtube, ενώ τον Μάρτιο που μας πέρασε το Twitter της αριθμούσε 9 εκατομμύρια followers.

«10 εκατομμύρια τέρατα! Έχω μείνει άφωνη. Σας αγαπάω αρρωστημένα. Φεύγω από το Λονδίνο χαμογελώντας», έγραψε η Gaga στο Twitter της μόλις έμαθε για την πρωτιά.

Εκμεταλλευόμενη την δημοφιλία της στο Ίντερνετ, η νεαρή σταρ δημιούργησε το «Gagaville», μία εφαρμογή στο Facebook παρόμοια με το γνωστό «Farmville»: όσοι παίζουν στο «Gagaville» θα πρέπει να ολοκληρώσουν κάποιες εργασίες ώστε να ακούσουν ένα νέο τραγούδι ημερησίως έως και τις 19 Μαΐου, ενώ από τις 20 του μήνα θα έχουν τη δυνατότητα να «ξεκλειδώσουν» επιπλέον τραγούδια από το νέο της άλμπουμ, «Born This Way»!

Δείτε το τελευταίο clip της Lady Gaga, «Judas»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top