Έλλη Κοκκίνου: «ο έρωτας με έχει ανανεώσει»

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογράφηση για το νέο της album

Έλλη Κοκκίνου: «ο έρωτας με έχει ανανεώσει»

«Αναμφισβήτητα, ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που αναζωογονεί τον άνθρωπο και δίνει έμπνευση για δημιουργία και χαρά σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας», λέει η Έλλη Κοκκίνου, που φωτογραφήθηκε άκρως λαμπερή και σέξι για το νέο της album!

Με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα και σέξι μαύρο μαγιό, η τραγουδίστρια ακολούθησε τις οδηγίες της φωτογράφου Ρούλας Ρέβη και πόζαρε στον περιφερειακό του Λυκαβηττού και μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Οι εικόνες θα «ντύσουν» το νέο της cd που θα έχει την υπογραφή του συνθέτη των επιτυχιών, Φοίβου.

Μιλώντας στο περιοδικό «Ηello», η Έλλη δεν έκρυψε ότι διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. «Δόξα τω Θεώ, όλα είναι πολύ καλά», λέει για την σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη και αποφεύγει να πει περισσότερα, τονίζοντας πως είναι κουραστικό για τον κόσμο να διαβάζει και να ακούει συνέχεια γι’ αυτό το θέμα.

«Οι στίχοι από την “Κοσμοθεωρία” θα ντύνουν για πάντα την ζωή μου, από την στιγμή που έφερα στον κόσμο τον γιό μου», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Έλλη και μας υπόσχεται πως ο νέος της δίσκος θα είναι γεμάτος «ωραία, ελαφρά λαϊκά τραγούδια με ξεχωριστές ενορχηστρώσεις... κομμάτια που γράφτηκαν με όρεξη και αγάπη από τον Φοίβο και τραγουδήθηκαν με τον ίδιο τρόπο από εμένα».

Όσο για τα όνειρά της από εδώ και πέρα; «Να μπορώ να προσφέρω στην οικογένειά μου ηρεμία και ασφάλεια,για να είμαστε γεροί και ευτυχισμένοι», λέει η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top