Rihanna-Chris Brown:Αφού την έδειρε, τον «έκανε φίλο» στο twitter!

Θα τρελαθούμε τελείως...

Rihanna-Chris Brown:Αφού την έδειρε, τον «έκανε φίλο» στο twitter!

Εμείς, όχι απλά θα τρελαθούμε, θα τραβάμε τα μαλλιά μας στο τέλος, με αυτά που βλέπουμε και ακούμε. Η Rihanna «έκανε φίλο» στο twitter τον πρώην της Chris Brown, ο οποίος ως γνωστόν στο παρελθόν την είχε «σπάσει» στο ξύλο. Και όχι μόνο την είχε δείρει, αλλά η φωτογραφία της με το πρόσωπό της γεμάτο μώλωπες, είχε κάνει τον γύρο του κόσμου!

Πριν από λίγες ημέρες, οι θαυμαστές της διάσημης ποπ σταρ είδαν με έκπληξη την αγαπημένη τους τραγουδίστρια να ανταλλάσσει μηνύματα στο twitter με τον Brown. Ο ένας «ακολουθούσε» τον άλλο και οι fans σοκαρίστηκαν. Τι να κάνουν; Στο τέλος της «την είπαν». «Μα τι κάνεις; Ανταλλάσσεις μηνύματα με τον Brown; Και είναι ο πραγματικός, ή είναι fake το προφίλ;»

Ε, λοιπόν σας πληροφορούμε ότι η κοκκινομάλλα το βρήκε και παράλογο. «Είναι απλά το γα****νο twitter, όχι η πραγματικότητα, ηρεμήστε», απάντησε εκείνη. Ε…. συγγνώμη κιόλας, αυτό έλειπε, να σε δείρει ο άλλος και μετά να ακούσουμε ότι «σιγά και τί έγινε, φίλοι είμαστε». Μ��γάλη πρόοδος έχει συντελεστεί στα ζευγάρια… Αυτά βέβαια δεν τα έλεγε στο δικαστήριο όταν κλαίγοντας ζητούσε να τιμωρηθεί για το κακό που της προκάλεσε. Φαίνεται οι επιθυμίες της έχουν ξεχαστεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top