Eπεσε τρεις φορές στην μέση της πασαρέλας!

Εφιάλτης στον δρόμο με το 12ποντο...

Eπεσε τρεις φορές στην μέση της πασαρέλας!

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές έπεσε η Lindsey Wixson σε event μόδας που διοργανώθηκε στις Κάννες. Αυτό δεν ήταν πασαρέλα. Ηταν ο εφιάλτης στον δρόμο με το... 12 ποντο. Μια φορά είπε κι εκείνη να φορέσει ψηλή γόβα και μπρονζέ τουαλέτα-υπερπαραγωγή και βρέθηκε στο πάτωμα. Κυριολεκτικά.

Το μόλις 17 ετών μοντέλο παραβρέθηκε σε φιλανθρωπικό γκαλά με τίτλο Fashion for Relief που ��ιοργάνωσε η Naomi Campbell στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Καννών, με την διαφορά ότι λίγη ώρα μετά τον περίπατο και τις χαιρετούρες στην πασαρέλα, βρέθηκε να χαιρετά τον κόσμο από το... πάτωμα, καθώς μπερδεύτηκε στο ρούχο της, γύρισε και το τακούνι… ε, πολύ θέλει να γίνει το κακό;

Μετά την «σούπα», η Wixson σηκώθηκε και περπάτησε προς τα παρασκήνια, διατηρώντας την ψυχραιμία της και θέλοντας να δείξει ότι δεν τρέχει τίποτα. Πάει να ξανασηλωθεί... ξαναπέφτει! Και μετά από λίγη ώρα, πάλι τα ίδια. Μέχρι να φτάσει πίσω, είχε δει τον Χάρο με τα μάτια της.

Στο φιλανθρωπικό event, στο οποίο η Naomi ήταν οικοδέσποινα, η μαύρη γαζέλα γιόρτασε τα 41α γενέθλιά της, ενώ έκανε και εκείνη πασαρέλα με δημιουργίες του Yves Saint Laurent, του Alexander McQueen και πολλών άλλων σχεδιαστών. Το παρόν έδωσαν πολλές διάσημες, ανάμεσά τους και η Jane Fonda, ο Roberto Cavalli, ενώ με μαγνητοσκοπημένο μήνυμά της, η Carla Bruni, που είναι σε... ενδιαφέρουσα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορούσε να παρευρεθεί στο event, στο οποίο ήταν καλεσμένη.

Περίπου 4.5 εκατομμύρια δολάρια συγκεντρώθηκαν από το gala, κυρίως από πωλήσεις προσωπικών αντικειμένων των διασήμων που βρίσκονταν εκεί. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τα εκατομμύρια των Ιαπώνων που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι πριν από λίγους μήνες.

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε η 17χρονη που έπεσε στην πασαρέλα, καθώς τα κουτσομπολιά έδιναν κι έπαιρναν. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγο...Ασ´το κοπελιά...άμα δεν μπορείς, μην το παιδεύεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top