Υποδοχή ηρώων στους νικητές της Eurovision

Μποτιλιάρισμα και συνθήματα για τον El και την Nikki

Υποδοχή ηρώων στους νικητές της Eurovision

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλαξαν εκατοντάδες άτομα στους νικητές της φετινής Eurovision, El και Nikki, που έφτασαν το πρωί της Δευτέρας στο αεροδρόμιο του Μπακού! Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν σημαίες της χώρας και ��ώναζαν ρυθμικά τα ονόματα των δύο τραγουδιστών, που δεν σταμάτησαν λεπτό να χαμογελούν!

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δώσαμε αυτή την χαρά και αυτή την τιμή στο Μπακού. Θα δουλέψουμε σκληρά για να συνεχίσουμε την επιτυχία», είπε ο El, όσο η παρτενέρ του υπέγραφε αυτόγραφα.

Το «Running Scared» έπαιζε δυνατά μέσα στα αυτοκίνητα που είχαν κατακλύσει το αεροδρόμιο, ενώ σημειώθηκε απίστευτο μποτιλιάρισμα! Παραδοσιακό συγκρότημα έπαιζε τραγούδια της χώρας και ο κόσμος χόρευε ασταμάτητα, ενώ ο El και η Nikki δεν σταμάτησαν να κάνουν δηλώσεις, απαντώντας σε όλους τους δημοσιογράφους που έσπευσαν στο αεροδρόμιο!

Οι δύο τραγουδιστές έγιναν δεκτοί από αντιπροσωπεία της πολιτείας, ενώ ο πρόεδρος της χώρας και η σύζυγός του επικοινώνησαν μαζί τους τηλεφωνικά το βράδυ του Σαββάτου, αμέσως μετά την νίκη στο Ντίσελντορφ.

Τον Μάιο του 2012, λοιπόν, στο Μπακού θα διοργανωθεί η 57η Eurovision. Οι αρχικές ημερομηνίες για τους δύο ημιτελικούς είναι η 22α και η 24η Μαΐου, ενώ ο τελικός θα γίνει στις 26 του ίδιου μήνα.

Δείτε βίντεο με την υποδοχή από την «Πρωινή Μελέτη» και φωτογραφίες από τον Τύπο της χώρας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top