Αγγελική Ηλιάδη: «Θα βγω με όποιον εγώ επιλέγω»

Τι θα άλλαζε από το παρελθόν της;

Αγγελική Ηλιάδη: «Θα βγω με όποιον εγώ επιλέγω»
Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από την δολοφονία του συντρόφου της Μπάμπη Λαζαρίδη. Η Αγγελική Ηλιάδη όμως δεν ξεχνά, καθώς εκείνες τις στιγμές όπως λέει τις έχει πάντα στο μυαλό της.

Μπορεί πλέον να χαμογελά και να προχωρά, αλλά όπως λέει «δεν μπορώ ν΄αφήσω πίσω το παρελθόν μου. Αν και έχω ηρεμήσει, όλα είναι στο μυαλό μου. Δεν μπορείς να τα σβήσεις όλα με ένα “X”. Είναι μέρος της ζωής μου και θέλω να υπάρχουν».

Μετά από τις δύσκολες στιγμές που έζησε, ξαναγεννήθηκε όπως λέει στο περιοδικό «Glam». Σε αυτό τη βοήθησε και ο πνευματικός της: «γνώρισα καλύτερα τον εαυτό μου, έπιασα πάτο και ξανασηκώθηκα». Το μόνο που θ΄αλλαζε από το παρελθόν της είναι «να μην είχε συμβεί το κακό».

Ο γιος της είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της όπως λέει. Αν δεν ήταν εκείνος, «δεν ξέρω αν θα ήμουν τώρα έτσι». Και στην προσωπική της ζωή όμως είναι καλά, αφού τα δημοσιεύματα την θέλουν να έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη.
Η ίδια δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει. Απλά αρκείται να πει ότι «ζω με αξιοπρέπεια, σέβομαι το παιδί μου και πρέπει να ζω για μένα, να είμαι καλά εγώ. Από τη στιγμή που δεν ενοχλώ κανέναν,δεν έχει δικαίωμα κανείς να πει κάτι».

Την προσωπική της ζωή άλλωστε την κρατά για εκείνη και λέει αποφασισμένη ότι «θα βγω με όποιον εγώ επιλέγω». Μάλιστα είναι ανοικτή και στο ενδεχόμενο ενός γάμου αν το νιώσει αφού της αρέσει πάρα πολύ η οικογένεια.

Όσο για ένα δεύτερο παιδάκι; είναι κάτι που θέλει να το ξαναζήσει και όπως όλα δείχνουν θα το πάρει απόφαση μόλις βρει τον ιδανικό άντρα.

Ποιος θα είναι αυτός; Αυτός που θα έχει «σεβασμό και θ΄αγαπάει εμένα και τους ανθρώπους μου. Όταν έχεις ένα παιδί, πρώτα βάζεις το παιδί σου και μετά κοιτάς εσένα. Όταν λοιπόν αισθανθώ ότι ένας άντρας νοιάζεται, αγαπάει το γιο μου και θα του δώσει πράγματα που ενδεχομένως θα του λείπουν, τότε θα καταλάβω πολλά για εκείνον».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top