Αγγελική Δαλιάνη: «Ζηλεύω τον σύζυγο μου»

Τι είναι το καλύτερο που της έχει συμβεί;

Αγγελική Δαλιάνη: «Ζηλεύω τον σύζυγο μου»
Για το καταπληκτικό χιούμορ του συζύγου της Μάνου Παπαγιάννη μίλησε η Αγγελική Δαλιάνη. Αποκάλυψε μάλιστα ότι… τον ζηλεύει καθώς όπως λέει «θα’ θελα και γω βρε παιδί μου, να έχω την ατάκα. Την ετοιμολογία του».

Ωστόσο όπως εξομολογήθηκε στο «Πρωινό mou», πολλές φορές το χιούμορ του Μάνου «καταντάει και λίγο εκνευριστικό. Υπάρχουνε στιγμές που θέλω να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά».

Με τον ηθοποιό είναι μαζί οχτώ χρόνια και έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι τη Λυδία. «Η γέννηση της Λυδίας ήταν ο,τι καλύτερο έχει συμβεί τα τε��ευταία χρόνια στη ζωή μου», θυμάται η Αγγελική Δαλιάνη.

Άλλωστε όπως λέει αυτή η εμπειρία «δεν θα σβηστεί ποτέ από το μυαλό μου. Το θυμάμαι ως κάτι πολύ γλυκό που μου συνέβη». Πώς να το ξεχάσει άλλωστε, αφού «ήταν μέσα στην αίθουσα τοκετού ο Μάνος. Τι το ΄θελα; Γέννησα από τα γέλια. Είχα τον πόνο μου και είχα και τον Μάνο να κάνει πλάκα. Έκανε και τον σκηνοθέτη».

Η Λυδία είναι πλέον δυο χρονών και όπως διηγείται η ηθοποιός, καθημερινά τους χαρίζει πολλές ευχάριστες και γλυκές στιγμές, όπως τη μέρα που είπα την πρώτη της λεξούλα σε πολύ μικρή ακόμα ηλικία.

Όσο για το αν η σχέση της με τον Μάνο Παπαγιάννη επηρεάστηκε από τον ερχομό του παιδιού; «δεν υπήρξε φθορά λόγω του παιδιού στη σχέση μας. Ένα παιδί ενώνει το ζευγάρι και το πάει ένα βήμα παραπέρα. Αυτό συνέβη σε μας». Άλλωστε όπως λέει «με τον Μάνο δεν μπορείς να πλήξεις».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top